home Tranbjerg - Solbjerg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Tranbjerg-Solbjerg - din lokale ejendomsmægler

Sæt med fordel din bolig til salg hos home Tranbjerg/Solbjerg. Vi sikrer dig, at du får en ejendomsmægler med et godt kendskab til lokalområdet, og som gør en aktiv indsats for, at din bolighandel kommer hurtigt og godt i hus.

Vores ejendomsmæglere kender fordelene ved både de nye og de ældre kvarterer i området.

Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder. Har du en liebhaverejendom, som du gerne vil sælge? Så er det også en opgave for os og vores kolleger i Sydbyen.

En del af et stærkt netværk

home i Tranbjerg er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Vi sørger for, at din bolig bliver set af mange interesserede købere -  gennem markedsføring på nettet, i de trykte medier, i vores boligforretning og ligeledes i det lokale foreningsliv.

Netværket i Østjylland samarbejder med Danske Bank, og vores opdaterede køberkartotek bevirker ligeledes, at vi kan finde frem til den helt rigtige køber til din bolig, og det øger dermed chancen for et effektivt boligsalg.

Lad os sælge din bolig sammen

Sammen med dig lægger vi en plan for dit boligsalg. En god og åben dialog er i centrum, når du overlader din bolighandel til os. Din tilfredshed er altafgørende for os, og derfor lytter vores ejendomsmægler til dine behov og ønsker og efterkommer disse således, at du bliver fuldt ud tilfreds.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt os i dag

Vi står til rådighed alle ugens dage. Kontakt vores ejendomsmægler i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo