Menu

home Tarup

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Tarup

Vores ejendomsmæglere i Tarup byder dig velkommen i vores forretning. Her arbejder vores mæglere hver dag hårdt på at indfri dine boligdrømme.

Vores ejendomsmæglere i Tarup er specialister i alle faser af en bolighandel. Det skyldes bl.a. vores veluddannede personale og ikke mindst vores mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Tarup. Vores kendskab til byen og oplandet giver dig en stor fordel, når du skal vælge en mægler til salg eller køb af en bolig.

Når du sætter din bolig til salg hos home Tarup, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit boligsalg. Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på, at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om det drejer sig om køb eller salg af bolig. Vi prioriterer tryghed og arbejder hver dag hårdt på at opnå høj kundetilfredshed.

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en uforpligtende snak med os i forretningen, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov. Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores mæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.