Biens Allé 20, 1., 2300 København S

110 m2 villalejlighed

Kontant 5.495.000 kr.

Nyrenoveret villalejlighed med sydvendt altan og eget havestykke


Indflytningsklar og god planløsning


Strømlinet interiør, nordisk elegance, lysindfald ad libitum og en eftertragtet adresse – det er blot et lille udsnit af de kvaliteter, villalejligheden øverst på Biens Allé 20 tilbyder. Her får I 110 nyrenoverede kvadratmeter fordelt over to etager, og som kronen på værket kan vi oplyse, at der hører eget havestykket til boligen.

Der venter jer en kompromisløs boligoplevelse indendørs, for denne villalejlighed er fuldstændig nyrenoveret og byder på flotte vægge og lofter, flot interiør og gennemtænkte detaljer; det her er kort sagt et hjem, der skal opleves med egne øjne. På førstesalen i ejendommen byder hoveddøren indenfor til en entré, et elegant badeværelse, et rummeligt soveværelse og et voluminøst opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue, hvorfra der er udgang til den sydøstvendte altan med udsigt over haven. 2. salen afrunder hjemmet med yderligere to værelser og endnu et lækkert badeværelse.

Ejendommen:
Det er en smuk og klassisk villaejendom, der er opført i 1908. Som vi allerede har nævnt, ligger denne lejlighed øverst i ejendommen uden overboer, og der er tilmed eget havestykke. Det er anlagt med græsareal og terrasse, så det kræver minimal pasning og pleje, og I vil uden tvivl elske at tilbringe solskinsdagene lige her.

Området:
Nabolaget er utrolig eftertragtet, og det byder på en enestående kombination, hvor en hyggelig og rolig atmosfære kombineres med en meget central placering. I en radius af få hundrede meter har I daginstitutioner, handlemuligheder og skole, og villaen ligger ligeledes tæt på metroen og gode busforbindelser. Når I trænger til storbyliv, har I hele Amagerbrogade 500 meter væk, ligesom I kan cykle til Rådhuspladsen på 15 min. Som kronen på værket ligger Amager Strandpark 1,3 km fra hoveddøren, og med 100 meter til Netto og 300 meter til Rema 1000, bliver hverdagen selvfølgelig nem og bekvem.

Kontakt os for en fremvisning!
4Antal rum
1908Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.775 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,490 / 25.545 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00