Skovfyrvænget 6, Tørresø Strand, 5450 Otterup

1173 m2 fritidsgrund

Kontant 645.000 kr.

Byggegrund med attraktiv beliggenhed nær en af Fyns bedste badestrande


Rummelig byggegrund på 1.173 m²

Sommerhusgrund med attraktiv beliggenhed i Bårdesø.
Er drømmen at opfører et sommerhus på en god grund nær en af Fyns bedste badestrande?
Så er det måske jer, der skal investere i en byggegrund nær stranden i Bårdesø. Der er tale om en udstykning i et roligt område, hvor man allerede har indlagt fibernet, kloakering og stik til spildevand og regnvand. Derfor er grunden praktisk talt lige til at gå til, så I kan snart pakke kufferten ud i jeres nye sommerhus.
Grunden ligger omtrent tyve minutters kørsel fra Odense, hvilket er ideelt, hvis I ønsker en ferieoase, hvor I kan smutte på weekend, ligesom der er gode udflugtsmuligheder i Odense by. Beliggenheden er perfekt til jer, der elsker at tilbringe fritiden nær vandet, og via små stier kan I nå stranden, der er børnevenlig. Sandstranden strækker sig langs grønne arealer, så her er virkelig idyllisk, og det er ikkesvært at forestille sig, hvor mange timer I kan tilbringe med at bygge sandslotte og spisemadpakker i sommersolen.
Strandstykket tæt på byggegrunden er meget roligt, så I får nærmest fornemmelsen af, at det er en privat strand. En gåtur på omtrent 200-300 meter fører jer til den populære Fuglsang Strand med et fristende ishus. Her er også et skovstykke, så I kan tage på udflugt eller en løbetur i morgensolen.
Egnen omkring Otterup byder desuden på flere spændende seværdigheder, så der er masser af oplevelser i vente. Alt fra historiske bygninger til den maritime stemning ved Otterup Havn eller byen, hvor I kan handle ind på Torvemarkedet. Der ligger også en dagligvarebutik omkring tre kilometer fra byggegrunden, så det er let at hente forsyninger til grillmiddagen.
Kom ud og oplev stemningen i området – og kontakt home Nordfyn for flere oplysninger.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

691 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,305 / 3.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232