Athenesvej 26, Drøsselbjerg, 4200 Slagelse

1215 m2 fritidsgrund

Kontant 695.000 kr.

Har du drømmen om en helt ny feriebolig?


Højtliggende område med badestranden i gåafstand


I det naturskønne område ved Drøsselbjerg Strand ligger denne fritidsgrund, som venter på dig, der ønsker at opføre et nyt sommerhus til familien.

Grunden er beliggende i et delvist bebygget område, hvor ingen andre grunde pt. er til salg, men hvor der altså lige her er alletiders mulighed for netop opførelsen af en lækker feriebolig efter dine drømme!

Denne parcel har en ganske unik placering for enden af en blind stikvej uden  forbipasserende trafik og kun med bebyggelse til den ene side. Det betyder, at naboen til den anden side er de grønne marker med god flora, og hvor ænder, frøer og fiskehejrer såvel som rådyr og harer færdes hjemmevant.
Beliggenheden betyder dermed både på fri udsigt til åbne arealer og marker samt mod badestranden, ligesom det varierede terræn byder på såvel interne stier som søer. 

Området bør helt sikkert opleves på nært hold!

Der er ikke langt til badestranden, hvor du kan solbade eller hoppe i bølgen blå fra en af badebroerne. 
Skal forbrændingen sættes i sving under ferien, kan man også nyde en rask gåtur langs med vandet til enten skoven ved Bildsø eller strandcentrum ved Stillinge Strand, hvor købmand, ishuse og restauranter indbyder til ren familiehygge.

Har du lyst til at besigtige grunden og blive klogere på mulighederne for at opfylde drømmen om en ny feriebolig, så tag endelig kontakt til home Slagelse på 
tlf. 5850 2110.


Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

722 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,639 / 3.641 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10