Vemmingbundstrandvej 7, 6310 Broager

96 m2 fritidshus

Kontant 3.950.000 kr.

1. række sommerhus i Vemmingbund


Panoramaudsigt til strand og vand

Så er der endelig kommet et sommerhus i første række til salg i Vemmingbund. Dette velopførte sommerhus fra 2005 på 96 m2, har simpelthen den bedste beliggenhed med den smukkeste panorama udsigt til strand og især hele Vemmingbund Bugten. Sommerhuset ligger med den perfekte afstand til stranden, så man samtidig har en ro og privatliv ved sommerhuset.

En længere fortælling om Vemmingbund som sommerhusområde er for de fleste der bor i området unødvendigt, men skulle du alligevel ikke kende til Vemmingbund, er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi gerne fortælle og endda gerne vise lidt rundt.

Sommerhuset, med sine træfacader og mørke cementtag, har en super fin indretning.

Du træder ind i entre/gangen, hvorfra du kan træde videre ind i det store opholdsrum som indeholder en fine sofagruppe, skøn spiseafdeling med det store vinduesparti ud mod vandet. Også her finder vi det pæne og meget funktionelle køkken. Der er i alt 3 soverum, hvor det ene med 2 senge befinder sig i stueafdelingen. Fra stuen er der også en stige op til en fin hems. 
Fra gangen er der adgang til soveværelse med dobbeltsenge og et værelse med 2 senge. Begge værelser har faste skabe. Stort badeværelse med både spa, bruser og sauna. Derudover er der endda et ekstra badeværelse med bruser.

Der er flere terrasser ved sommerhuset, som ellers har en stor græsplæne, god plads til biler og ikke at forglemme, en super flot isoleret garage med el-port samt indlagt el og vand. I garagebygningen er der ligeledes adgang til et praktisk skur.

Alt i alt et sommerhus, som når først man har købt det, sjældent giver slip på det igen.

For fremvisning kontakt venligst home Broager på 74441698.

     
4Antal rum
2005Byggeår
1000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.631 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,634 / 19.199 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henning Brock
home Broager

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hbrock@home.dk

74441698

74441698