Vallehusvej 4, Poulsker, 3730 Nexø

63 m2 fritidshus

Kontant 1.645.000 kr.

Velindrettet sommerhus på skøn naturgrund


Tæt på Dueodde Strand

Med nøgleord som naturskønne omgivelser, lækre lysindfald og en sydvendt terrasse får I gode rammer i dette sommerhus. Her kan I glæde jer til en god planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Læg dertil en skøn nærhed til Dueodde Strand, og resultatet bliver en pragtfuld base for ferielivet. Velkommen til Vallehusvej 4.
I er omgivet af smuk natur, da sommerhuset befinder sig midt i skoven. Dueodde Strand inviterer på friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet, ligesom Dueodde Fyrtårn er et besøg værd. Cyklen fører jer hurtigt til Snogebæk med lækre spisesteder, små butikker, indkøb og røgeri. Endelig tager det cirka ti minutter i bil at køre til Nexø.
I kan se frem til en naturgrund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er en skøn, sydvendt terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus understreges den naturskønne placering af de mange træer, som danner en dejlig, grøn kulisse.
Boligens hjerterum er det hyggelige opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter.
Køkkenet byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har opholdsmiljøet udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Endelig er der to værelser og et badeværelse.
Kom og oplev boligen.
3Antal rum
1983Byggeår
2513 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.760 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,787 / 7.702 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rie Langskov
home Nexø

Ejendomsmægler MDE

riln@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87