Tranevej 358, Hulsig, 9990 Skagen

110 m2 fritidshus

Kontant 2.795.000 kr.

SJÆLDENT UDBUDT SOMMERHUS PÅ HULSIG HEDE - 250 M TIL STRANDEN


Beliggende midt i Skagen Oddes skønne natur imellem klitfredning og strandbeskyttelse

Midt i den skønne natur ved Hulsig Hede fik en tidligere gårdejer, tilbage i start 60'erne, tilladelse til udstykning af ganske få sommerhusgrunde, som ligger i et lille skovstykke der strækker sig langs klitfredningen mod vest og strandbeskyttelsen mod øst. Man befinder sig således i et meget lille sommerhusområde, med i alt kun ni sommerhus. Ganske unikt og med kort gåafstand til vel nok Danmarks bedste badestrand. Man fristes næsten til at sige "privat badestrand" - det er nemlig stort set kun disse ni sommerhus der bruger stranden ved dette sted. Bedre bliver det ikke.

Sommerhuset er opført i 1992 med en særdeles god og spændende indretning, bl.a. med nedsænket stue. Huset er gennem årene flot vedligeholdt og fremstår derfor i flot og meget reel stand. God terrasser rundt huset, hvor man kan opholde sig helt uforstyrret bag den tætte beplantning. Har man lidt grønne fingre, vil det være oplagt at åbne lidt op i beplantningen, således man måske kan skabe et lidt længere kig ud mod naturen.

Indretning:
Entré og fordelingsgang med trappe til hems samt adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Langs gange findes husets i alt tre værelser samt gæstetoilet og badeværelse med både spa og sauna.

For enden ad gangen åbner det store og lyse køkken-alrum sig op. Rummet byder på loft til kip, nedsænket stue med brændeovn samt glaskarnap i gavlen. Rummet er således badet i lys og med god spise- og opholdsplads.

Ved indkørslen findes endvidere 26m2 garage med integreret udhus.

Virkelig et skønt og nemt hus med en endnu skønnere beliggenhed. Hør mere hos home Skagen.
4Antal rum
1992Byggeår
3800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.980 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,554 / 13.017 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicklas Lind Pedersen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

nilp@home.dk

98442666

98442666