Tranebærvej 7, Grærup, 6840 Oksbøl

64 m2 fritidshus

Kontant 2.245.000 kr.

Charmerende og stilren sommerhus for enden af lukket vej med dejlige terrasser og udsigt.


Udlejningsbudget fra Esmark på 102.685 kr. + forbrug til ejer.

På Tranebærvej 7 i Grærup finder du for enden af en lukket vej, et betagende, intimt og charmerende sommerhus på toppen af det kuperede terræn som Grærup har at byde.
Fra husets mange terrasser har man en helt igennem fantastisk udsigt udover naturskønne Grærup. Her er der samtidig også mulighed for at fange alle solens stråler, idet terrasserne er at finde hele vejen rundt om huset. 

Sommerhuset fremstår lyst og imødekommende, med et fantastisk vinduesparti mod syd, hvor solen virkelig får lov til at skinne igennem. Derudover finder du et stort soveværelse med skabsplads, samt værelse med 2 enkeltsenge og et værelse med køjesenge, så altså 6 sovepladser. Sommerhusets køkken-alrum er i moderne inventar, samt et badeværelse med klinker på gulv og væg. 

Her får du altså et hyggeligt lille sommerhus, men stadigvæk med masser af plads både ude og inde. Der er samtidig under huset 2 opbevaringsrum. 

Der foreligger et udlejningsbudget fra Esmark på 102.685 kr. + forbrug til ejer. 

Huset indeholder:
Entré/fordelingsgang. 
Køkken i åben forbindelse til spisestue, samt udgang til terrasse. 
Badeværelse med bruseniche. 
Stort soveværelse med skabe.
Værelse med 2 enkelt senge og skabe.
Værelse med køjesenge, kontorplads og skabe.

Grærup er et lille idyllisk feriested midt i den storslåede vestjyske natur. Her skal du bare slappe af og nyde roen og freden. Hele området ligger midt i et åbent hede-landskab, der især i sensommeren fremstår med de smukkeste farver og muligheden for at se krondyr. Og hvis du kan lide at vandre, cykle eller slentre i timevis ved havet, er dette det rigtige sted for dig! Så snart du kommer ned til havet kan du krydse de høje og undertiden meget imponerende klitter, som den danske vestkyst er kendt for. Vil I på en større udflugt, er Esbjerg helt sikkert et besøg værd. Her er masser af hyggelige caféer og restauranter, museer og ikke mindst shoppingsmuligheder i massevis.
Så er du til et lille hyggeligt sommerhus i naturskønne omgivelser beliggende meget tæt på Vesterhavet, så er dette måske huset for dig.
4Antal rum
1959Byggeår
1500 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.641 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,288 / 10.571 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622