Toftevej 19, Ordrup, 4540 Fårevejle

48 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Unik mulighed for at erhverve et fritidshus i Ordrup, hvor man 3162 m2 stor naturgrund


Centralt placeret fritidshus i Ordrup - kort afstand til skov og sandbadestrand

Vi byder nu velkommen til en helt unik perle i Ordrup. 

Denne ejendom ser måske ikke ud af meget, men leder I efter et fritidshus med mange muligheder og den helt rigtige stemning, så er Toftevej 19 helt klart i besøg værd.

Ejendommen har mange muligheder, og nok den største mulighed findes i den store naturgrund, der bestemt kan udstykkes, så man har 2 grunde, hvortil man kan bygge et fantastisk fritidshus.

Fritidshuset er holdt i sit autentiske udtryk og leder man efter charme, så er man bestemt kommet til det rigtige sted.  Huset er renoveret med stor respekt for det oprindelige udtryk, og man har flisegulve i det meste af huset, der bestemt kommer til sin ret i husets dejlige stue med brændeovn. Man har moderniseret badeværelset og har været  tro mod det oprindelige køkken. Til husets hører ligeledes et dejligt soveværelse med fin skabsplads. 

Til ejendommen hører en herlig overdækning som forlænger stuen, så man i den grad kan opholde sig ude på de sene timer selv efter duggen er faldet. Fra den overdækket terrasse har man endnu en terrasse, hvor man kan nyde solen det meste af dagen. 

Den store naturgrund er så stor i sin nuværende form, at man næsten kan beskrive det som en park, hvor man både har bålsted og mulighed for en masse drivhuse samt gode mulighed for stor køkkenhave. 

En vigtig detalje at nævne er, at ejendommen er spildevandskloakeret, så den omkostning er betalt. 

En kort gåtur på 5 min, så er med nede i den hyggelige sommer by Ordrup, hvor man kan finde den lille lokale købmand, købe den obligatoriske is og nyde et måltid mad på en af de 3 spisesteder der er. Disse ting holder åben ca. fra marts til oktober. Fra byen er der yderligere kun få minutters gang, så står man ved badestranden med badebroen og kan nyde en dejlig dukkert.   

Så leder I efter en fantastisk stor naturgrund, der ikke findes mage i Ordrup, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 59318620 
2Antal rum
1958Byggeår
3161 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.953 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,786 / 11.620 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Lyngen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20