Tiliavej 8, Bøtø, 4873 Væggerløse

147 m2 fritidshus

Kontant 2.775.000 kr.

Et enestående fritidshus fra 2021.


Beliggende i absolut gåafstand til strand og Bøtø skoven!


Nu har du muligheden for at erhverve dig et enestående sommerhus fra 2021. 

En beliggenhed tæt til alt hvad Marielyst har at byde på. Golf and Fun park, golfbane, go cart, fuglereservat, fugletårne og Bøtø skoven med vilde heste. I området finder du også Bowling, indkøbsmuligheder, butikker, restauranter, Marielyst torv og den super lækre og velkendte badestrand, som er blevet kåret til Danmarks bedste strand op til flere gange. 

Huset er opført med eternit skifer, eternitbølgepladetag, termovinduer samt luft til vand varmepumpe m. gulvvarme i alle rum. Gennemgående for fritidshuset er, at det hele fremstår dejligt lyst med loft til kip og rummer plads til hele familien.

Fritidshuset er indrettet som følgende:
Fra det rummelige entré / bryggers, bliver man ført videre ind i det lækre stor køkken, i en åben forbindelse til hele stuemiljøet, som byder på stor spiseplads, opholdsstue med rigelig plads til det hele med dejlig stort vinduespartier med udgang til træterrasse. 


 Endvidere har du hele 4 værelser, der alle fremstår i rigtig gode størrelser. Endvidere har du adgang til det 2 badeværelser med bruseniche, toilet og vask.

Udvendigt har du en god stor grund med masser af plads og indkørsel. Der er ydermere anlagt en stor træterrasse der er perfekt til helårssolen. 

Der foreligger IKKE udlejningsaftale på huset. 

Alt i alt et særdeles nydeligt fritidshus som bare må opleves! Lad dig blive fortryllet af billederne, og skynd dig at booke en fremvisning, vi ses!
5Antal rum
2021Byggeår
1234 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.447 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,406 / 12.935 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Natalie J. K. Johannessen
home Marielyst

Ejendomsmægler MDE

najk@home.dk

54 84 40 20

54 84 40 20