Købsaftale underskrevet

Sydvestvej 1, 9370 Hals

71 m2 fritidshus

Kontant 550.000 kr.

Charmerende sommerhus med stor og TØR grund


Dejlige udefaciliteter samt 2 gode annekser med i alt 6 sovepladser!

Velkommen til Sydvestvej 1 - Et hyggeligt sommerhus for familien der er på udkig efter gode udebygninger og et charmerende sommerhus. Dette sommerhus byder på 80 dejlige kvadratmeter i et skønt sommerhus, der sikrer dig og familien en masse afslapning og nærvær.

Når du først træder indenfor i dette charmerende sommerhus, bliver du mødt af en dejlig stue, som ender i forlængelse med køkkenet. I stuen bliver du mødt af en hyggelig sommerhus atmosfære, hvor der vil være plads til at hygge og nyde hinandens samvær. I det åbne køkken har du mulighed for fortsat at være en del af fællesskabet i sommerhuset. 
Fra stuen finder du også  et værelse som rummer 2 sovepladser samt skabsplads. 

For enden af huset finder du husets badeværelse som er opdelt i bad og toilet, hvor du også har vaskemaskine.

Træder du udenfor byder grunden på hele 1282 kvadratmeter, hvor man rigtig kan slippe børnene løs. Udover den hyggelige have byder  grunden på fantastiske ude faciliteter. Her finder du blandt andet et stort værksted, hvor der er plads til at skrue og gøre ved. 
Du finder også to gode annekser som er godkendt til boligformål, så der er altså sovepladser nok til hele familien og mere til. 

Fra adressen har du under 1 kilometer til det stille og dejlige hav som østkysten byder på. Så pak tasken og nyd en kort gå eller cykeltur til havet, hvis vejret er til det.

Lyder dette sommerhus som noget for dig?
Så ring til os allerede i dag og få en fremvisning på tlf: 98 25 27 44 eller på mail hals@home.dk
2Antal rum
1967Byggeår
1282 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744