Strandgården 26, 9300 Sæby

82 m2 fritidshus

Kontant 2.695.000 kr.

Fritidshus fra 2003 på attraktiv beliggenhed ved Sæby Nordstrand


På egen grund med bare 100m til stranden og flot havudsigt

Et fint Stenhøj Hus med terrasser på alle sider og med en utrolig smuk havudsigt fra både terrasse og stue. Huset ligger helt rigtigt i forhold til sol og udsigt.

Bred flisebelagt indkørsel fører til husets indgangsparti med overdækket terrasseområde og aflukket udestue med skydepartier. Her på den sydlige side af huset er der fra udestue og terrasse dejligt kig til fin græsplæne og et stort bed med stauder og rododendron. 

Man kommer ind i husets entré med lyse gulvfliser og ludbehandlet træ på væggene, som fortsætter gennem hele huset. Fra entréen er der dør til praktisk garderoberum/depot, hvor sko, overtøj havehynder og meget mere har sin plads. 

Videre kommer man ind i fordelingsgang til husets alrum samt to værelser og badeværelse. Alrummet har fint integreret køkken med hvide låger med mahognikant og mørk træbordplade. Køkkenet er godt indrettet og rummer alt hvad man har brug for. Alrummet har loft til kip og en brændeovnen der er godt placeret for hygge og varme. Desuden er der skønne glaspartier i tre retninger, som drager øjnene til at se på det smukke hav, samtidig med, at det giver et fantastisk lysindfald. Mod nord er der dør til en dejlig terrasse, hvor man både kan gå til den vestlige og den østlige side af huset. 

Der er lyst plankegulv i opholdsrummet, som fortsætter i gangareal og på værelserne. Det ene værelse er meget stort og har dobbeltseng og skabsvæg samt loft til kip. Det andet værelse har også en fin størrelse og er med sovesofa og skab. 

Endelig er der et nydeligt badeværelse med lyse gulvfliser, som fortsætter ind i brusenichen og skabsarrangement med vask og hvide låger med mahognikant ligesom i køkkenet. 

I gangen er der stige til hems med et par sovepladser eller fin plads til opbevaring.   

Til huset er der desuden opført en carport i samme stil, som har et dejligt stort udhus i forlængelse, hvor der er plads til cykler haveredskaber og evt. brænde. 

Et sjældent udbudt fritidshus på egen grund i dette skønne sommerhusområde ved Sæby.   
3Antal rum
2003Byggeår
807 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.553 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,010 / 12.590 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922