Strandbovej 36, 8340 Malling

110 m2 fritidshus

Kontant 8.195.000 kr.

Ajstrup Strand


Nyere sommerhus i første række UDEN trafik

home Malling & Beder har nu fornøjelsen at udbyde en unik perle i 1. række på Ajstrup Strand.
Ejendommen er ikke beliggende på Ajstrup Strandvej, så trafik, parkeringsplads og turister er ikke en gene mod det direkte kig ud over havet.

Med en beliggenhed på Strandbovej har du derimod uhindret adgang til stranden, og det tilmed på en del af stranden der ikke er voldsomt benyttet af turisterne, du har adgang via stier til Norsminde havnemiljø, en havn der byder på alt fra finere madlavning, fiskefrikadeller og is på havnekajen og krabbefiskeri fra de mange bådebroer. Læg så oven i, at dette er nok den bedste beliggenhed på Strandbovej, ja så er der ikke et øje tørt.

Selve sommerhuset er af nuværende ejer tegnet og opført i 2009. Huset er opført i klassisk sortmalet træ facader med hvide vinduer og tag i tagpap.

Nuværende ejer har fået huset opført med henblik på helårsbeboelse, der er således ikke gået på kompromis nogen steder. Huset byder på en indbydende entré med direkte adgang til et rummeligt bryggers, et flot køkken i åben forbindelse med stuen, 2 børneværelser med eget bad og en forældreafdeling med et godt rummeligt soveværelse og eget badeværelse.

Allerede når du ankommer til adressen oplever du, at ejer har været utrolig glad for husets og dets beliggenhed. Du bliver budt velkommen af store træterrasser med panorama ud over vandet, og da nuværende ejer har haft frit råderum, er det nye hus placeret således, at selv fra aften terrassen, beliggende op ad husets køkken, er der udsigt mod havet - noget helt unikt for husene i området.

Der er i formularen her slet ikke plads til at beskrive hvilken herlighed vi her har muligheden for at udbyde, der er absolut tale om en ejendom der skal opleves.

For yderlige information, svar på evt. spørgsmål, eller ønske om en fremvisning, så tøv ikke med at kontakte Thomas Lund på telefon: 29 49 80 61 eller på mail: tholund@home.dk
4Antal rum
2009Byggeår
1272 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.099 kr.

Udbetaling

410.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,283 / 38.726 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Dahl Lund
home Malling-Beder

Ejendomsmægler MDE

tholund@home.dk

86220011

86220011