Strædet 26, 4581 Rørvig

70 m2 fritidshus

Kontant 3.995.000 kr.

Aldrig før udbudt fritidshus


På unik stor grund i det gamle Rørvig

Fritidshuset på Strædet 26 er opført i 1941 af nuværende ejers forældre og har dermed været i familiens eje altid. Her får I ikke bare et helt særligt stemningsfuldt fritidshus på en unik beliggenhed i Det Gamle Rørvig, men også en kæmpestor grund med et væld af muligheder.
I Det Gamle Rørvig, omgivet af en helt særlig stemning, der leder tankerne mod forgangne tider i den velbesøgte havneby, udbydes nu et særligt charmerende fritidshus, som er beliggende på en helt unik grund på over 4.000 m2. Med den særligt store grund, får I her et væld af muligheder for at udleve enhver havedrøm og for at nyde tiden tilbragt ude i fuldkommen uforstyrrede omgivelser. Huset ligger blot 150 meter til Isefjordstien, der fører direkte til blandt andet havnen og dejlige bademuligheder.
Huset er opført i 1941 og oser af nostalgi og den slags charme, som vi kender den fra eksempelvis Astrid Lindgrens universer. Her får I al den klassiske sommerhusstemning I kan ønske jer, fordelt over hovedhus og sidebygning.
I hovedhuset finder I hele fire hyggelige værelser, en god entré, fordelingsgang med håndvask, charmerende, ældre køkken med egen udgang samt en stor og hyggelig stue med dekorativt ildsted med integreret brændeovn (ikke i funktion) og udgang til den fantastiske grund.
I sidebygningen, som er forbundet til hovedhuset via en god fliseterrasse, finder I badeværelse, toilet, værksted og skur.
Alle faciliteter i huset er af ældre dato, men charmen på Strædet 26 er unægtelig. Her kan I tage huset i brug som det står og løbende opdatere og istandsætte ud fra egne ønsker. Udgangspunktet er en helt særlig atmosfære, som ikke kan købes for penge.
Den store grund er delt op i, i alt fire matrikler, men sælges som en samlet grund med fritidshuset placeret i midten. 
Det er en gammel ejendomsmæglerkliché, men ikke desto mindre, så er her tale om et hus, der absolut skal opleves.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

5Antal rum
1941Byggeår
4331 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.331 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,645 / 18.587 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Rørvig

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30