Stormflodsvej 9, Gedesby Strand, 4874 Gedser

97 m2 fritidshus

Kontant 1.385.000 kr.

Rigtig nydeligt sommerhus.


Beliggende i naturskønne Gedesby Strand!


Rigtig velholdt bjælkehus beliggende i de mest naturskønne og rolige omgivelser i Gedesby, med en gåafstand til vandet på under 5 min!

Fritidshuset er et bjælkehus med dobbelte vinduer og småsten på taget.
Fritidshuset indeholder:
Mindre entré, hvor der er adgang til et redskabs- og opbevaringsrum. Endvidere træder man ind i den rummelige mellemgang, der får masser af lys fra et ovenlysvindue. Herfra har du adgang til det velfungerende badeværelse med toilet, brus, vask og skabsplads. Badeværelset har naturligvis gulvvarme. Videre i mellemgangen er der adgang til forældresoveværelse med stor dobbeltseng og et børneværelse med tre sengepladser.

Endvidere er der køkkenet, og herfra har du adgang til husets tredje værelse med to enkeltsenge. I en åben forbindelse fra køkkenet har vi stuen, der fremstår virkelig rummelig og har plads til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen kan du træde ud på den delvist overdækkede fliseterrasse perfekt til at fange eftermiddags- og aftensolens stråler.

Uden for på den store grund, der er omkranset af en lukket randbevoksning, har du et rigtig pænt og rummeligt anneks med yderligere to sovepladser. Foruden den delvist overdækkede vestvendte terrasse er der ud for køkkenet endnu en sydvendt fliseterrasse, som er ideel til morgensolen. I forbindelse med denne terrasse er der en udendørs bruser.

Der foreligger INGEN udlejningsaftale.

Huset her sikrer dig masser af sommerhushygge, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning. Vi står klar alle ugens 7 dage.

4Antal rum
1974Byggeår
1187 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.385.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.663 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,258 / 6.508 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Natalie J. K. Johannessen
home Marielyst

Ejendomsmægler MDE

najk@home.dk

54 84 40 20

54 84 40 20