Sneppevej 9, Bro, 5464 Brenderup Fyn

102 m2 fritidshus

Kontant 1.645.000 kr.

Stort og rummeligt sommerhus med udsigt til åbne marker


Beliggende få min. gang fra dejlig badestrand

Med fornøjelse udbyder home Middelfart nu et super charmende og meget velbeliggende sommerhus. Sommerhuset ligger for enden af lukket vej og ud til marker så man her får en dejlig fornemmelse af luft og frihed omkring sig. Med denne beliggenhed, kan du/I færdes på grunden helt ugenert. Fra sommerhuset er der kun få minutters gang til dejlig badestrand eller lystbådehavnen.

Bro Strand er også et utroligt naturskønt område, som byder på lange gåture og hyggelige stunder ved stranden, hvor man kan nyde udsigten over Båring Vig eller tage en badetur. Endvidere er der kun ca. 4 km til Brenderup By med bager og indkøb. Der er ca. 9 km til motorvejen - hvorfor Bro er et område, der er let, at komme til.

Sommerhuset indeholder: Praktisk entré med parketgulv, ældre badeværelse med klinker, brusehjørne og mulighed for plads til vaskesøjle. Soveværelse med, skabe og parket og plads til dobbeltseng. Hyggeligt og lyst køkken / alrum / stue i et med rigtig god spiseplads og sofaplads og ligeledes en hyggelig brændeovn. Fra stue er der udgang til nyanlagt fliseterrasse. 

1. salen indeholder stue med tæppe og fra de 2 Veluxvinduer er der kig på vandet. Yderligere der 2 gode værelser i hver gavl med tæppe og plads til dobbeltseng.

Anneks med mulighed for at etablere enten ekstra sovepladser eller et godt udhus.

Til sommerhuset hører et godt redskabsskur samt carport til 1 bil.

Har dette sommerhus og ikke mindst beliggenheden ud til markerne fanget din interesse? Så kontakt home Middelfart allerede i dag på telefon 6441 8090.
5Antal rum
2014Ombygget
883 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.126 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,805 / 7.750 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090