Skovlængevej 29, 4920 Søllested

65 m2 fritidshus

Kontant 359.000 kr.

Charmerende og indbydende fritidshus - Åben overfor bud


- Idyllisk bondehus i bindingsværk og stråtag - Tæt på fed golfbane

Indbydende og velholdt bindingsværksejendom med stråtag fra 2005 - Beliggende i fredelige, landlige omgivelser ud til marker. Her er blot et par minutter til Halsted Kloster Golfbane samt ti minutter til Lollands største by Nakskov. Her findes der indkøb, gågade, caféer, restauranter m.m. og der er gode aktivitetsmuligheder for alle aldre.

Som tidligere nævnt er vi nærliggende en flot og velanlagt golfbane. Golfbanen er anlagt i 1995 i et naturskønt område tilhørende Halsted Kloster, og næsten hvert skridt, man tager, sker på historisk grund. Talrige fund fra stenalder og bronzealder fortæller, at området har været beboet, siden istiden formede landskabet. I dag er golfbanen anlagt dels på gammel havbund, dels på den gamle kuperede kystlinje.*

Selve boligen er trukket tilbage fra vejen. Ejendommen har derved fin forhave med etableret beplantning og indkørsel til carport/udhus. Yderligere en utroligt hyggelig lukket baghave, ligeledes med etableret beplantning.

Beboelsen fremtræder i fin stand - Den er lys, venlig og emmer af fritidsbolig-hygge.
Boligen er indrettet med stor stue med brændeovn og godt lysindfald. Køkken med pænt inventar og medfølgende hårde hvidevare. Fint badeværelse med brus, håndvask og toilet. Mindre bryggers/disp.rum samt to værelser i fornuftig størrelse.  

Ejendommen er allerede separatkloakeret.

Alt i alt et rigtig fornuftigt sommerhus med den helt rette stemning.

Kilde: https://halstedkloster.dk/golfbane.html

3Antal rum
1777Byggeår
680 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

359.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

995 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,192 / 1.716 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicki Nice Jensen
home Nakskov

Ejendomsmægler MDE

ninj@home.dk

54844008

54844008