Skovfyrvænget 33, Tørresø Strand, 5450 Otterup

80 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Skønt og funktionelt indrettet Lilje-hus i Tørresø


Beliggenheden er uovertruffen og med en udsigt til nabomarken og kun 350 meter til stranden

Skovfyrvænget 33, Tørresø Strand er beliggende i et fantastisk område, hvor naturen er lige uden for døren og vandet blot er 350 meter væk. Her kan du gå lange ture i skoven, bade ved stranden eller bare slappe af og nyde den friske luft. Beliggenheden er ideel for naturelskere og dem, der sætter pris på ro og fred. Dejlig sandstrand med ny badebro opsat af grundejerforeningen. Om sommeren er der ishus ved Fuglsang strand og mulighed for frisbee-golf.

Lilje-huset er opført som udstillingshus, hvor der ikke er sparet på materialerne. Huset er bygget i 2013 og så er der hele 80 m2 bolig og en skøn grund på 1254 m2.

Selve boligen indeholder entre/fordelergang med gulvvarme, flot og funktionelt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine, godt forældre soveværelse. Hjertet i dette skønne hus er det store flotte køkken/alrum, som er i åben forbindelse med opholdsstuen. Lyset brager ind fra de store vinduespartier og der er udgang til både syd- og vestvendte terrasser. Der er loft til kip, som skaber en rummelighed og så er pladsen over det ene værelse udnyttet, så der er en god hems. Der er desuden 2 gode værelser, hvor det ene har en enestående udsigt til mark og skov. Der er gulvvarme i køkkenet og på den østvendte side er der en skøn morgenterrasse.

Udvendigt er der en lukket have anlagt med græs og enkelte frugttræer, redskabsrum samt en udsigt, hvor naturen kommer helt tæt på. Når man har været i vandet, kan man blive skyllet af i udebruseren, som både er med koldt og varmt vand.

Sommerhusområdet omkring Tørresø har rigtige gode strande, masser af fred og ro – man ligger ikke langt fra det mere livlige Hasmark. Nærmeste handlemulighed er Bårdesø Brugs, eller man kan tage til Otterup By, hvor der er mange handlemuligheder og specialforretninger. Otterup er også en by, hvor man især i sommerhalvåret videreudvikler byens liv med flere torvedage, byfest og Open by Night.
4Antal rum
2013Byggeår
1254 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.579 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,777 / 11.641 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232