Skovfyrvænget 29, Tørresø Strand, 5450 Otterup

93 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Fantastisk flot og rummeligt Lilje-hus fra 2018


Beliggende dejlig ugeneret og med arkitekttegnet have

Skovfyrvænget 29, 5450 Otterup, er beliggende i et fantastisk naturskønt område, hvor naturen  nærmest er lige uden for døren og vandet blot er 300 meter væk. Området er ideelt til dem, der elsker at være tæt på både skov og strand, og som ønsker at nyde den smukke fynske natur i al sin pragt. Her kan du gå lange ture i skoven, bade ved stranden eller bare slappe af og nyde den friske luft. Beliggenheden er ideel for naturelskere og dem, der sætter pris på ro og fred. På siden af sommerhuset er der en direkte sti ned til stranden, som du derfor bekvemmeligt og hurtigt kan komme til og nyde den fantastiske strand som Tørresø byder på. 
Dette Lilje-hus er bygget i 2018 og står kvalitetsbevidst og snorlige. Sommerhuset er rummeligt og byder på 93 m² fordelt på flere velindrettede rum. Her findes et dejligt stort køkken/alrum og en hyggelig stue med loft til kip, der giver en luftig og rummelig atmosfære. Sommerhuset har desuden 3 gode værelser, som kan rumme både familie og gæster. Badeværelset er nydeligt og moderne, med gulvvarme for ekstra komfort. Derudover er der et praktisk bryggers med kombi vaskemaskine og tørretumbler, der gør det nemt at rengøre og vaske tøj efter en tur i den skønne natur.
Haven er arkitekttegnet og byder på et flot og velplejet udemiljø. Her kan du nyde de rolige omgivelser og lytte til fuglene, mens du slapper af i solen eller nyder en god bog. Sommerhuset har en østvendt terrasse med sol hele formiddagen samt en stor sydvest vendt terrasse, der giver rig mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Terrassen er perfekt til udendørs spisning og hyggelige grillmiddage med venner og familie. Derudover vil du også finde et nydeligt udhus fra 2019 og et indbygget skur, der giver ekstra opbevaringsplads til havemøbler, cykler eller andre ejendele.

Sommerhusområdet omkring Tørresø har rigtige gode strande, masser af fred og ro – man ligger ikke langt fra det mere livlige Hasmark. Nærmeste handlemulighed er Bårdesø Brugs, alternativt skal man til Otterup By, hvor der er mange handlemuligheder og herunder specialforretninger. Otterup er også en by, hvor man især i sommerhalvåret videreudvikler byens liv med flere torvedage, byfest og Open by Night. Sommerhuset tilbyder en fantastisk kombination af naturskøn beliggenhed, velindrettede rum og en flot have med en stor terrasse. Hvis du søger efter et sted, hvor du kan nyde naturen, samle energi og skabe gode minder med familie og venner, er dette sommerhus det perfekte valg for dig. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information og en fremvisning af dette dejlige sommerhus.
4Antal rum
2018Byggeår
1242 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.754 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,756 / 13.990 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232