Siriusvej 6, Vejlby Fed, 5500 Middelfart

74 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

Flot og velholdt sommerhus med en god lukket have i det skønne Vejlby Fed


Skønt køkken-alrum og stue i et med udgang til dejlig overdækket terrasse

Drømmer du om et flot og velholdt sommerhus, hvor du kan nyde roen, fritiden og stranden med blåt flag ved det skønne Vejlby Fed, så har du her muligheden!

Sommerhuset er beliggende i et populært område med kun ca. 450 meter til en rigtig god badestrand. Boligen indeholder et boligareal på hele 74 m² samt et lækkert og isoleret udhus og en stor overdækket terrasse.

Sommerhuset står i god stand og byder på mange gode opdateringer. Til sommerhuset hører en skøn, hyggelig og nem have med god plads til leg og udfoldelse.

Fra sommerhuset er der cirka 5 minutters gang til Vejlby Fed Camping med købmandsbutik og aktiviteter, og kommer du langvejs fra, er der kun 5 km til motorvejen med god forbindelse mod Odense og Jylland. Sommerhuset er beliggende ca. 10 km fra Middelfart centrum, der byder på flere dagligvarebutikker og specialforretninger. Endvidere har Middelfart et godt handelsliv med gågade og restauranter samt en flot havnepromenade.

Sommerhuset indeholder:
Entré med adgang til et gæsteværelse med en køjeseng. Et godt soveværelse med to sovepladser, samt endnu et godt soveværelse med to sovepladser. Sommerhusets hjerte er det store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Her er der god spiseplads, en brændeovn, god sofaplads og udgang til den overdækkede terrasse. Køkkenet er med hvide elementer. Et dejligt badeværelse med el-gulvvarme, klinker, vaskemaskine og bruseniche. Sommerhuset byder således på gode rammer for hygge og sovemuligheder.

På den skønne overdækkede terrasse er der flere gode kroge som nærmest indbyder til lange og hyggelige sommeraftener. Hertil er der også en god flisebelagt terrasse. Udhuset rummer et isoleret rum samt et mindre skur.
Har dette hyggelige sommerhus fanget din interesse?

Så kontakt home Middelfart allerede i dag på telefon 64 41 80 90 og bestil en fremvisning.
4Antal rum
1969Byggeår
801 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.350 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,665 / 8.429 kr.

Tjek boliglån