Sandet 9, 4593 Eskebjerg

69 m2 fritidshus

Kontant 2.295.000 kr.

Flot fritidshus ved Vesterlyng


Sandet 7+9, 4593 Eskebjerg

Vi har fået æren af at skulle sælge et sted som vi ikke troede fandtes. Hele herligheden består af en stor fritidsgrund Sandet 7, matr.nr. 23 au på 1.699 kvm samt Sandet 9, et virkelig flot og velholdt EBK-fritidshus beliggende på matr.nr. 23 at, på i alt 1.518 kvm. Du får et grundareal på i alt 3.217 kvm som er beliggende i et område ved Vesterlyng, med alt hvad dit wellness hjerte kunne ønskes sig af skov, natur, dyreliv, silkeblød sandstrand, vandreklitter.


Fritidshuset der er højt beliggende, er opført i 1988 og byder på et boligareal på i alt 69 kvm der er fordelt som følger: Entre/fordelingsgang – badeværelse med brus – soveværelse – 2 værelser - åbent køkken i forbindelse med stor stue med hyggelig alkoveplads, brændeovn og udgang til overdækket terrasse med en fantastisk udsigt til naturen og Lyngen. Fra køkkenet er der udgang til haven.

Der medfølger en stor garage/udhus på i alt 20 kvm.

Sommerhusområdet ved Enghaven er en gemt og uopdaget naturperle godt en times kørsel fra  København. Helt karakteristisk opleves, at alle sommerhusejerne i området, værner om den enestående smukke natur, der også byder på et rigt fugle- og dyreliv. Forår og efterår med de store fugletræk morgen og aften, kiler af bramgæs og kortnæbbede gæs i tusindvis, der på deres træk raster i fuglereservatet Saltbæk Vig. Hver dag kan opleves rådyr på tæt hold, egern og et rigt småfugleliv. Området er uden butikker, trafik og gadelys. Her kan stilhed virkelig opleves. I den mørke periode af året, særligt når det er nymåne, oplyses nattehimlen af millioner af stjerner, et syn, der er blevet en sjældenhed i Danmark, og Vesterlyng er bl.a. i Weekendavisen beskrevet som et af de mørkeste og bedste steder, hvis man ønsker at se stjernehimmel i Danmark.


Helt specielt skal EU-habitatet Vesterlyng fremhæves, der grænser op til sommerhusområdet, og naturen her forbliver urørt. Den kilometer lange strand ligger i et fredet hedeområde med vandreklitter og gemmer en enestående naturoplevelse, for mellem vandreklitter, lyng og enebær går græssende køer frit omkring.
3Antal rum
1988Byggeår
3217 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.717 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,639 / 10.941 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Iben C. Nielsen
home Kalundborg

Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE

ibenc@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00