Ranunkelvej 3, Stoense Udflytter, 5953 Tranekær

56 m2 fritidshus

Kontant 995.000 kr.

Charmerende fritidshus på ugeneret grund


En tur ud i det grønne til ægte sommerhusstemning

Fritidshuset er familiens helle, hvor I kan fortrænge alle tanker om hverdagslige pligter og i stedet fordybe jer i rolige øjeblikke og nyde hinandens selskab. Dette er bestemt også tilfældet her, da I har 700 meter til en sandstrand og i det hele taget placerer jer midt mellem al den smukke natur, som karakteriserer Langeland og gør det til en oplagt feriedestination.

300 meter fra huset venter den børnevenlige Stoense Strand, som er det perfekte sted at tilbringemange timer i solen, hvor I kan mærke sandet under fødderne, nyde det kølige blå vand og tage jer etvelfortjent hvil på badehåndkædet. Ellers kan I nemt og bekvemt tage mod Lohals, når I skal ordneindkøb eller blot ønsker at gå på opdagelse i havnemiljøet. Der er roligt og yderst dejligt; tag et enkeltblik på den naturskønne kulisse, og I kommer med det samme helt ned i gear.

Sommerhuset rummer 56 kvm., og fordeler sig som følger: Entré, badeværelse, to gode værelser og køkken i åbent miljø til stue.

På grunden har I alle forudsætninger for at kunne slappe af i uforstyrrede rammer og fejre det gode vejr med lækker grillmad eller et spil kort i skyggen. Grønne trækroner og beplantning lægger sig overalt omkring jer, så I kan læne jer tilbage i jeres egen verden på den overdækkede terrasse eller i den pladsrige have, hvor der overalt er komplet vindstille.


3Antal rum
1979Ombygget
1400 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.271 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,985 / 4.693 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hørslev Hansen
home Ringe

Ejendomsmægler, MDE

marha@home.dk

62624646

62624646