Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni

kl. 10.00-10.30

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni kl. 10.00-10.30

Ny pris

Omgangen 39, 4793 Bogø By

67 m2 fritidshus

Kontant 895.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni

kl. 10.00-10.30

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni kl. 10.00-10.30

Veldisponeret sommerhus på stille vej ca. 5 kvarters kørsel fra København.


- hold din næste ferie på idylliske Bogø

Drømmer I om et skønt fristed, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens trummerum og opleve freden og skønheden i naturen? Velkommen til Omgangen 39 på den charmerende ø, Bogø, hvor dette dejlige sommerhus venter på jer.

Dette skønne sommerhus, på 67 kvadratmeter, byder på en indbydende og lys atmosfære. Ved ankomst mødes I af en hyggelig entré, der fører jer ind til i et pænt U-formet køkken i forbindelse med et behageligt opholdsrum. Her er plads til både spiseplads og et hyggeligt sofaarrangement, hvor I kan nyde familie middage eller afslappende aftener foran brændeovnen.
Fra opholdsstuen er der adgang til den charmerende udestue, som med sine store vinduer bringer naturen helt tæt på, og hvor I kan nyde udsigten over den frodige have. Herfra er der også direkte adgang til den skønne have, hvor børnene kan lege frit, og I kan nyde lange sommeraftener.
Sommerhuset byder desuden på to lyse og indbydende værelser samt et badeværelse med brus og vaskefaciliteter.
Der er også flere udhuse på ejendommen, der giver mulighed for kreative projekter eller opbevaring af alt det, I behøver til jeres ø-idyl. Et charmerende drivhus giver jer mulighed for at dyrke egne grøntsager som agurker og tomater. Til huset hører også en carport..

Hele sommerhuset har fået en kærlig hånd med malerpenslen, både inden- og udendørs. 

Sommerhuset på Omgangen 39 er kun lidt over én times kørsel fra København, hvilket gør det til et ideelt fristed for jer, der bor i hovedstadsområdet. Her på Bogø kan I sænke skuldrene og opleve idylliske omgivelser med masser af kyststrækning og nem adgang til både havn og bademuligheder. Skovens idyl er kun en kort cykeltur væk, og indkøbsmuligheder findes bare halvanden kilometer fra adressen.

Dette sommerhus på Omgangen 39 er jeres mulighed for at skabe fantastiske minder og finde ro og harmoni i naturen. Tag et skridt væk fra hverdagens travlhed og oplev det skønne Bogø fra denne dejlige oase. En idyllisk beliggenhed og charmerende faciliteter gør dette sommerhus til det perfekte sted for både korte "getaways" og længere ophold. 
Vi glæder os til at vise jer denne skat på Bogø – kontakt os i dag for en fremvisning!
3Antal rum
1992Byggeår
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.411 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,386 / 4.253 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51