Øer Højden 6, Øer, 8400 Ebeltoft

290 m2 fritidshus

Kontant 5.800.000 kr.

Udlejningssommerhus med opdateret pool-afdeling og seks soveværelser


Udsigt til Øer Maritime Havn og Kattegat

Dette fritidshus i Øer Strand er i en liga for sig. Ud over at byde på en formidabel udsigt over den billedskønne lystbådehavn får I de bedste rammer for at nyde ferier og fridage med alle dem I holder af. Fritidshuset på 290 m2 rummer nemlig seks regulære værelser, og dertil er hele underetagen dedikeret en wellnessafdeling med en stor pool. Huset er også et en attraktiv investeringsejendom med mulighed for en ren lejeindtægt til ejer på over 400.000 kroner om året.  
Som adressen antyder, ligger fritidshuset godt i højden, så udsigten over området er svær at finde bedre. Ved husets sydvendte facade får I et stort, indbydende terrassemiljø, der nyder godt af udsigten. Resten af den nemme grund består dels af en stor græsplæne og dels af et parkeringsareal med god plads til en håndfuld biler.
Fritidshuset er indtagende fra ende til anden. Det er opført i 1992 i en arkitektonisk stil, der får det optimale ud af beliggenheden. Stueplan er bygget op omkring et opholdsmiljø, som byder på en udsigt, der vil få de fleste til at stoppe op. De skrå lofter skaber sammen med to store panoramavinduer en rumfornemmelse i særklasse, og selvom samtlige 14 pladser omkring langbordet er optaget, føles rummet på ingen måde trangt. Det indbydende køkken ligger centralt og byder på en flot finish med sort inventar komplementeret af hvide bordplader. 
Ud over de seks værelser er der hems over begge værelsesafdelinger, så I får plads til endnu flere overnattende gæster. Fritidshuset har tilmed tre badeværelser – ét i hver værelsesafdeling plus et enkelt i underetagen, hvor saunaen er tilknyttet.
Aktivitetsafdelingen er fokuseret omkring den store pool, hvor et stort, rundt spabadekar ved siden er garant for ekstra wellness. Et aktivitetsrum er udstyret med bordtennisbord samt bordfodbold, og det er kort sagt en fantastisk afdeling, der lader jer nyde feriedagene til fulde.
Fritidshuset hører afgjort til den slags, man ikke har lyst til at forlade, men når oplevelsestrangen melder sig, finder I den spændende marina med restauranter og købmand lige neden for bakken. En kilometer er afstanden til områdets dejlige badestrand, og I får seks kilometer til hyggelige Ebeltoft. Afrundingsvis er det også værd at bide mærke i, at I har Molslinjen stort set uden for døren der gør det muligt at samles for gæster såvel fra Jylland som Sjælland, og Sjællandske seværdigheder er derfor også nemme at komme til.

Dette skønne fritidshus skal ses. Lad os fortælle meget mere ved en fremvisning.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 30 - 35 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 400.000,- - kr. 450.000,- 
10Antal rum
1992Byggeår
1442 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.059 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,252 / 27.030 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33