Nordre Strandvej 23, 9300 Sæby

59 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Attraktiv beliggenhed ved Sæby Nordstrand med flot havudsigt


Højt placeret på stor lejet grund

Velkommen til Nordre Strandvej 23, en perle af et fritidshus beliggende i det eftertragtede område ved Sæby Nordstrand, der lover et liv i harmoni med naturens skønhed og den rolige atmosfære ved havet. 

Dette enestående fritidshus byder på en uforlignelig havudsigt direkte fra det smukke køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind gennem elegante ovenlysvinduer og oplyser det moderne rum med loft til kip.
Under stor om- og tilbygning i 2015 - inklusiv et nyt listepap tag - har huset gennemgået en forvandling, der resulterer i et ubesværet samspil mellem stil og komfort. Køkkenet er med flotte hvide fronter og udstyret med alle nødvendige hvidevarer. Det er fint integreret i det dejlige opholdsrum, som er blevet omdrejningspunkt for husets sociale liv.
De to velindrettede værelser, begge med indbyggede skabe, er perfekt placeret for ro og privatliv. Det elegante badeværelse er i lette farver og tilbyder både brusefaciliteter, praktisk indrettede skabe samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
Ejendommen er omfavnet af smukt anlagte træterrasser mod både syd og nord, som indbyder til afslapning og socialt samvær under åben himmel. Den store lejede grund er en naturgrund, hvilket giver en følelse af et privat fristed. 
Omfattende blot 59 m2 boligareal, er denne fritidsbolig et pragteksempel på effektiv anvendelse af pladsen, hvor et enkelt plan sikrer ubesværet bevægelse gennem boligen. 
Placeringen scorer topkarakter, 250m til dejlig sandstrand og strandpromenaden, der fører direkte til den hyggelige havn. Desuden er der bare 1 km til byens centrum med gågade og fint butiksliv samt 1 km til Sæbygård Skov og det skønne naturområde ved Nellemanns have. Sæby byder også på svømmehal og golfbane. 

I har derved shopping, kultur, natur og masser af muligheder lige uden for døren.

Lad Nordre Strandvej 23 blive rammen om dine skønne ferier i maleriske Sæby.
2Antal rum
2015Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.496 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,926 / 7.017 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922