Ny pris

Ndr. Lyngsbækvej 40, 8400 Ebeltoft

95 m2 fritidshus

Kontant 1.595.000 kr.

Flot og velholdt "Kalmar" sommerhus i Lyngsbæk


Feriestemning i naturskønt område

Det smukke, kuperede landskab nord for Lyngsbæk Strand gemmer på et fredeligt ferieområde, hvor I nu kan overtage dette skønne Kalmarhus fra 1997. Fritidshuset er lyst og stemningsfuldt, og der er samtidig sørget for delvise opdateringer af inventaret. Blandt andet med et badeværelse i 2010, og en varmepumpe i 2015.
Til de helt store poster hører et nyt tag i 2020, mens 40 m2 træterrasse er udskiftet i 2023. Med andre ord er her tale om en charmerende og ikke mindst velholdt fritidsbolig, der i sin helhed er fuldkommen klar til at invitere jer på ferie og forlængede weekender. Fritidshuset præsenterer sig karakteristisk med sortmalet træfacade og hvide vinduespartier. Omvendt understreges stemningen indenfor af de lyse trævægge og ditto lofter – og disse er i øvrigt ført til kip.
De 95 m2 er indrettet med 4 værelser og en stor, åben opholdsafdeling. Her er køkkenet inkluderet i helheden, og det samme kan hurtigt gælde for den delvist overdækkede terrasse, når I slår terrassedøren op på vid gab. 
I vintermånederne kan brændeovnen bruges som ekstra hyggevarme, og med vestvendte vinduespartier kan I samtidig nyde udsigten til solnedgangen over trætoppene.
Det moderne badeværelse hører til fritidshusets lækre detaljer. Oveni er huset indrettet med et praktisk gæstetoilet, der samtidig dublerer som bryggers med plads til vaskemaskinen og lidt opbevaring.
Med en grund på hele 1.483 m2 får I god afstand til naboerne. Selvom den store have er holdt nem, er der plantet levende hegn, som ud over at sikre de private takter også bidrager med en grøn udsigt. Der er ligeledes blevet plads til en stor carport med tilhørende skur, som er opført i samme stil som selve fritidshuset. Skuret er opdelt med 2 rum, hvor der er plads til hhv. havemøbler og haveredskaber i det ene, og til brænde i det andet. Grundejerforeningen i området er en meget aktiv og hjælpsom forening.
Stranden ligger knap to kilometer fra fritidsboligen, og på vejen passerer I en lille del af de vidtstrakte naturområder, som stedet er kendt for. For naturelskerne er mulighederne uudtømmelige, og til afveksling har I cykelafstand til Ebeltoft samt lidt over en halv time i bil til Aarhus.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 22 - 27 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 85.000 - 100.000,-.
5Antal rum
1997Byggeår
1483 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.000 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,532 / 7.518 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33