Musvågevej 113, Lodskovvad, 9982 Ålbæk

104 m2 fritidshus

Kontant 1.695.000 kr.

VELINDRETTET OG MODERNE SOMMERHUS MED 4KW SOLCELLEANLÆG


Beliggende uforstyrret i bunden af Musvågevej med golfbanen som nærmeste nabo

Flot og velindrettet sommerhus med et anderledes og spændende layout, i form af tre forskudte og sammenbyggede længer, der sammen danner en god terrasse mod syd med overdækket areal. Huset er opført i 2007 og gennemgik i 2022 en større modernisering, således det hele fremstår i flot og indbydende stand med bl.a. åbent køkken-alrum med fransk dør mod stuen.

Musvågevej ligger blot 3 km fra den driftige lille by Ålbæk, hvor der er flere indkøbsmuligheder -
både Spar og Rema1000, diverse cafeer og spisesteder samt et hyggeligt havnemiljø.
Vandreklitten Råbjerg Mile samt Golfklubben Hvideklit er også indenfor meget kort afstand. Ligeledes skal fremhæves den fantastiske og børnevenlige badestrand, som strækker sig fra Ålbæk mod Skagen. Der findes i øvrigt en cykelsti fra Musvågevej og direkte til stranden, hvor man cykler igennem skoven og videre til anlagt cykelsti langs vejen for til sidste at krydse hovedvejen ved rundkørslen. Stranden nord for Ålbæk byder på bølgende klitter, blødt sandstrand samt klart og lavt badevand

Beliggenheden i bunden af Musvågevej, som det absolut sidste hus på vejen, er ganske uforstyrret og helt uden forbipasserende. Denne nyere del af Musvågevej er endnu ikke udbygget, hvorfor der er masser af natur direkte udenfor døren. Ligeledes er nærmeste nabo hul 6 på Golfbanen Hvideklit. Gåturen fra huset og ind til golfbanens klubhus er derfor meget nem.

Huset er indrettet med entré med teknikskab. Værelse. Åbent køkken-alrum med spiseplads samt udgang til terrassen. Fransk dør ind til stuen, hvorfra der ligeledes er udgangen til terrassen. Fordelingsgang med skab, badeværelse med bruseniche samt soveværelse. 

Ved husets overdækkede areal findes separat gæsteafdeling med entré, badeværelse samt værelse. En rigtig god løsning ift. overnattende gæster eller større børn.

Et skønt og nemt hus med et godt udlejningspotentiale.


4Antal rum
2007Byggeår
1006 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.572 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,044 / 7.895 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666