Mellembakken 7, Sandager Næs, 5610 Assens

76 m2 fritidshus

Kontant 1.545.000 kr.

Pænt sommerhus med attraktiv placering ved Sandager Næs


Nyd ferien tæt på strand og natur

I skønne omgivelser ikke langt fra stranden ved Sandager Næs ligger dette nydelige sommerhus, som venter på at danne rammen om jeres næste mange ferier og weekendture. Her overtager I nøglerne til en bolig, der har en god planløsning og blandt andet beriger jer med fine værelser og store opholdsrum til samvær. Velkommen til Mellembakken 7.
Det flotte sommerhus er placeret på en grund, der breder sig over 854 m2. Her nydes rolige øjeblikke på den sydvestvendte terrasse, der tilmed er delvist overdækket, så I selv de sene timer kan sidde udendørs. Foruden terrassen er der rundt på matriklen anlagt med græsplæne og let beplantning, ligesom I også kan glæde jer over et rummeligt skur med opbevaringsplads.
Indenfor bliver I mødt af et lyst og indbydende hjem med 76 m2 fordelt over et plan. I træder ind i det åbne opholdsrum hvor køkkenet og stuen er samlet i en herlig forening, så I kan nyde hinandens selskab på tværs af forskellige aktiviteter. Køkkenet gemmer på opbevaringsplads, og samtidig er der også de nødvendige hvidevarer til rådighed, hvilket giver jer perfekte rammer om madlavningen. Stuen har mange brede vinduespartier, som lader dagslyset strømme ind, og takket være rummets størrelse er der både mulighed for at indrette en spiseafdeling og et afsnit med sofagruppen nær den hyggelige brændeovn. Videre får I også gavn af et badeværelse med bruseniche, ligesom der herude er plads til at installere vaskefaciliteterne. Endelig afrundes indearealerne af tre værelser, som alle har faste skabe.
Ejendommen befinder sig i et populært og attraktivt sommerhusområde, hvorfra I er ganske tæt på fællesarealerne samt en god strand, der bliver det oplagte udflugtsmål de varme sommerdage. Yderligere er der i området også flere legepladser, og så kan I også hurtigt komme til campingpladsen og kiosken.

Udlejningstilbud forligger:
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 18 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 92.000,-
4Antal rum
1997Byggeår
854 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.821 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,195 / 7.240 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070