Lynglund 18, Lyngså, 9300 Sæby

78 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Fritidshus på gigantisk grund med mulighed for udstykning af stor ekstra sommerhusgrund


Fantastisk sted med masser af natur, skov, sø og dyreliv

FRISTED, SKOV, NATURPERLE, SØ og DYRELIV er bare nogle af de ord, der kendetegner dette unikke naturparadis, hvor grundens størrelse er langt ud over det sædvanlige. Vi er i sommerhusområdet ved Lyngså, hvor dette fritidshus placeret på en gigantisk stor grund på 14.000m2.

Huset er velplaceret med fornuftig afstand til vejen og omkranset af en dejlig have med flere store rododendronbuske - i en kaliber som også er sjælden set samt sø fuld af liv og flotte åkander. I bunden af haven finder man et stort skovareal, der passer sig selv og som er fyldt med dyreliv - rådyr, dådyr, fasaner, egern og meget meget mere. Der er masser af muligheder for at børnene kan bygge huler og lege gemmeleg.

Fritidshuset er anvendt til helårsbeboelse og opvarmes af både varmepumpe og brændeovn. Huset er velindrettet med et opholdsrum der rummer, køkken, alrum og stue samt en lys udestue med flotte lyse klinker og vinduer fra gulv til loft på to sider, hvilket giver en fantastisk udsigt udover grunden. Køkkenet har en god størrelse og er indrettet med lyse låger og bordplade. Køkken er adskilt fra stuen med en halvvæg. I forlængelse af køkkenet er spisebordet praktisk placeret. Stuen har en god størrelse og placering ud mod det flotte skovareal.

Huset har tre værelser og et badeværelse der er løbende moderniseret og tilbygget. I får et lyst badeværelse med hvide klinker, Velux ovenlysvinduer der sikre udluftning og lys, bruseniche, toilet, vask i integreret bordplads med skabe til opbevaring samt indbygget areal til vaskemaskinen. Der er tre gode værelser i størrelser, hvor der nemt kan indrettes 6-8 gode sovepladser, alt efter behov og ønsker.

I forbindelse med indgangen til huset er der hyggeligt terrasse- og gårdhavemiljø med masser af læ og morgensol. Fra udestuen er der adgang til terrassen på både den sydlige og vestlige side.
I forbindelse med indkørslen med grus er der opført en carport med tilhørende skur. Der er desuden skur i passende størrelse, således der er god plads til havetraktor, haveredskaber o. lign.

En usædvanlig spændende grund, der er oplagt for flere målgrupper, men særligt naturelskeren - og hvis det ønskes, så er der rig mulighed for at sætte eget præg på indretning, funktion og design. 
En skøn naturperle, der SKAL SES OG OPLEVES!
4Antal rum
1992Ombygget
14600 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.686 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,170 / 5.635 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922