Lynglund 16, Lyngså, 9300 Sæby

90 m2 fritidshus

Kontant 1.298.000 kr.

Flot moderniseret fritidshus med tre store værelser og multirum


På stor ugeneret naturgrund med legefaciliteter og hyggelige stier

I det skønne og rolige sommerhusområde ved naturreservatet Stensnæs ligger dette hus på stor lukket grund. Huset ligger helt gemt væk på dejlig lysning bag fin og tæt beplantning - et fantastisk fristed. 

Gennem de seneste år har huset gennemgået en større modernisering og samtidig er garage og udhus inddraget i boligen.  

Fra den hyggelige østvendte morgenterrasse kommer man ind i en fin entré med garderobeplads, vaskemaskine og bordplads. Herfra er der adgang til husets skønne alrum med integreret køkken og opholdsstue. Et flot lyst køkken med hvide grebfri fronter og praktisk bordplade. Der er også fra køkkenet dør til morgenterrassen. 

Opholdsstuen har plads til hygge og med store vinduespartier mod syd og vest kommer naturen helt ind i stuen. Der er dobbelt dør til overdækket terrasse mod syd og dør fra spisepladsen mod den meget store vestvendte træterrasse. Fra denne terrasse har man fint udsyn over den store græsplæne med gode legeaktiviteter som gyngestativ, trampolin og hyggeligt lille legehus gemt i træerne. Der er klippet græs på små stier i denne ende af grunden, så man rigtigt kan gå på opdagelse. 

Fra opholdsrummet er der adgang til et dejligt multirum med sovesofa og tv. Herfra er der dør til de tre fine værelser. Det ene med gulv til loft vinduer i to af siderne, så man kan ligge i dobbeltsengen og se på de rådyr der kommer på besøg om morgenen. Det andet værelse har køjeseng og ligeledes gulv til loft vinduesparti mod plænen. Begge værelserne har udgang til terrassen. Det sidste værelse vender mod øst og har køjeseng med 3/4 seng i bunden og alm. seng ovenover. Et dejligt rum med skrivebordsplads. Alle værelser har troltekt lofter og de to af dem har loft til kip ligesom i alrummet. 

Badeværelset er det eneste i huset der ikke er renoveret og det er meget enkelt med linoleum på gulvet, toilet, vask og brus. Der er desuden linoleum på gulvet i gangen og ellers er gulvet igennem hele huset et askelook laminatgulv, som er særdeles praktisk og nydeligt i farven.

Et rummeligt og lyst fritidshus med mange fine hyggekroge udendørs og et hav af aktivitetsmuligheder på den store grund. 
6Antal rum
2022Ombygget
4100 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.149 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,769 / 6.107 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922