Købsaftale underskrevet

Lindevangen 4, 4581 Rørvig

85 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Fantastisk velholdt Kalmarhus på stor, lækker grund og med skøn beliggenhed


Omgivet af vidunderlig natur og med både sauna, spa og plads til hele familien

Fritidshuset på Lindevangen 4 er opført i 2004 og er siden løbende vedligeholdt og opdateret, og det kan ses. Her får I en fuldkommen indflytningsklar oase at nyde fritiden i, omgivet af vidunderlig natur og med både sauna, spa og plads til hele familien.
På stor grund, tæt på Hov Vig Vildtreservat, en af landets bedste badestrande og på Rørvig by og Rørvig Havn med mange aktivitetsmuligheder for både store og små, udbydes nu dette skønne fritidshus.
Huset er beliggende på en stille lukket vej, i et hyggeligt sommerhusområde, hvor den gode stemning og det gode naboskab hersker.
Her får I daglige besøg af områdets dyre- og fugleliv, og samtidig får I al den klassiske, danske sommerhusstemning I kunne ønsker jer.
Huset er fra 2004 og er siden nænsomt og konstant passet, plejet og vedligeholdt og fremstår i dag fuldkommen indflytningsklart.
Indenfor fordeler pladsen sig over hele tre gode værelser, der suppleres af rummelig hems. Her får I et stort, lækkert badeværelse med spabad og adgang til sauna samt et stort, lyst og lækkert alrum, hvor køkken og stue ligger i åben forlængelse af hinanden. Her skaber den åbne kip og de store vinduespartier fra gulv til kip den skønneste rumfornemmelse, med lys, luftighed og gode indretningsmuligheder.
Huset er udstyret med en hyggelig brændeovn, kvalitetsvarmepumpe og gulvvarme i badeværelset., Både gulvvarme og varmepumpe kan styres via mobiltelefonen og således kan i ankomme til et dejligt tempereret hus, også i fyringssæsonen.
Rundt om huset er opført store, lækre terrasser, hvor I kan følge solen hele dagen og, hvor I kan nyde smukke udsigter over den dejlige grund. Langs husets gavl skaber udhæng på taget et stort overdækket parti, hvorunder udesæsonen forlænges. Her skaber de gamle træer privatliv og her lægger den store plæne op til leg og boldspil.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

4Antal rum
2004Byggeår
2295 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30