Købsaftale underskrevet

Kajsvej 6, Lyngså, 9300 Sæby

81 m2 fritidshus

Kontant 1.895.000 kr.

Dit drømmehus ved Lyngså Strand!


Velindrettet, lyst og utrolig gennemført fritidshus med bare 100m til stranden

Velkommen til den ultimative ferieoase, kun 100 meter fra skønne klitter og det fortryllende hav ved Lyngså Strand. Dette fritidshus er ikke bare et sted at bo; det er en livsstil, en drøm, og et tilflugtssted fra hverdagens travlhed. Det er her, du kan slippe din fantasi løs og lade drømmen om det perfekte sommerhusliv blive til virkelighed.

Fra det øjeblik du træder ind i dette hus, vil du blive overvældet af den imponerende og smukke stil. Et strålende, åbent opholdsrum byder dig velkommen med loft til kip og store vestvendte vinduesparti, der lader lyset strømme ind. Et elegant, hvidt køkken smelter smukt sammen med resten af rummet, og der er rigeligt plads til både hyggekrog og lange middage med venner og familie.

Nyd et dejligt stort badeværelse med rustikke lyse gulvfliser, rummelig bruseniche og hvid bordplade med underskabe og nedfældet vask.

Med to værelser udstyret med sovesofaer og smarte skabsarrangementer samt et rummeligt soveværelse med dobbeltseng og masser af skabsplads, er der god plads til hele familien. De flotte, lyse parketgulve skaber en indbydende atmosfære, der fortsætter fra værelserne til opholdsrummet.

Dette hus er gennemsyret af perfektionisme, både indendørs og udendørs. En grusbelagt indkørsel fører til en carport med et integreret udhus, der er praktisk til opbevaring af alt, hvad du har brug for til din ferie. En flisesti fører op til huset, der er let hævet og omgivet af den mest charmerende træterrasse. Terrassen løber hele vejen rundt om huset og byder på hyggelige kroge, smukke blomsterkasser, læhegn og delvis overdækning til grillpladsen mod vest. Belysningen omkring huset og i indkørslen skaber en god stemning om aftenen.

Dette fritidshus ligger perfekt for naturelskere, med Stensnæs Rev lige rundt om hjørnet. Du kan svømme i de blå bølger, eller på kun 10 minutters kørsel kan du udforske Sæby med dets butikker, restauranter, dagligvarebutikker, svømmehal, golfbane og meget mere.

Huset er mere end bare en feriebolig; det er et sted, hvor minder skabes og livet nydes. Grib chancen og bliv ejer af denne perfekte bolig ved havet. Ring nu og book en fremvisning, så du kan mærke hvad det vil sige at eje dette drømmehus. 
4Antal rum
1986Byggeår
1018 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922