Nyhed

Julianehåb 21, Kongsmark, 6792 Rømø

71 m2 fritidshus

Kontant 1.699.000 kr.

Charmerende sommerhus på stor naturgrund


- Beliggende i Kongsmark midt på Rømø!

I hjertet af Rømø finder du dette charmerende sommerhus. Sommerhuset har en super beliggenhed lige midt på Rømø, og er i kort afstand til alle øens oplevelser, herunder Vadehavet, Lakolk Strand, Rømø Golfklub og Rømø havn, hvorfra turen går til naboøen Sylt. 

Sommerhuset er et attraktivt "Jeppesen bjælkehus", der er opført i høj kvalitet i år 1970. Sommerhuset er løbende blevet moderniseret, og fremstår med facade i træ, trævinduer og tagbelægning af tagpap fra 2015. Sommerhuset tilbygges i år 1995 med spa og sauna, og i år 2005 opføres der anneks i forlængelse af carport. Opvarmningen sker via elvarme, luft/luft-varmepumpe og brændeovn. 
SudhedsAttesten for huset fastsætter at husets tilstand er meget god, samt at grønne forbedringer er over middel.

Indvendigt finder du et boligareal på 71 kvm, der via entréen fordeler 2 værelser, badeværelse med tilhørende sauna, køkken og 2 stuer i forlængelse af hinanden. Sommerhuset emmer af hygge og stemningen fuldendes af de synlige bjælker, brændeovnen i midten af stuen samt udsigten til den ugenerede natur mod nord. Køkkenet er holdt i simpelt miljø med fin arbejds- og skabsplads. 
Badeværelset er med lyst linoleum, bruseniche og spabad - ovenlysvinduet i rummet sikre et godt lysindfald til rummet.   

Et ekstra værelse med god plads til dobbeltseng og opbevaring finder du i annekset, der ligger i forlængelse af carporten. 

Udvendigt finder du en skøn naturgrund på 2.503 kvm, hvor særligt den ugenerede udsigt over landskabet mod nord skal fremhæves. På grunden er der god plads til, at børnene kan boltre sig på græsset, samtidigt med, at de voksne kan nyde rolige stunder på terrassemiljøet mod syd - hvor den overdækkede del, gør det muligt at nyde udelivet i det meste slags vejr. 

På grunden er det opført 37 kvm carport, med god mulighed for parkering af bilen i tørvejr. 

I 2023 havde sommerhuset en årlig lejeindtægt på 137.251 kr., hvilket gør sommerhuset til det oplagte investeringsobjekt.

Her er der virkelig tale om et sommerhus, der skal opleves! 
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!  
3Antal rum
2006Ombygget
2503 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.647 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,084 / 7.988 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270