Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 11.00-13.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 11.00-13.00

Jørgensvej 1, Lyngså, 9300 Sæby

104 m2 fritidshus

Kontant 1.445.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 11.00-13.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 11.00-13.00

Nydeligt og rummeligt sommerhus med 200m til stranden


Skøn placering med udsigt til marker fra to sider af grunden

Velkommen til Jørgensvej 1 i Lyngså, en naturskøn placering med blot 200m til den fantastiske børnevenlige sandstrand. Grunden har en særlig beliggenhed, da der er frit udsyn over de skønne grønne marker.

Nydeligt og klassisk træhus i flot kongeblå farve med hvide vinduer, døre og udhæng samt sort tag. Samme farver og materialer er valgt på det fine udhus med dobbeltdør, som ligger i forbindelse med terrassen. Huset er omkranset af hegn og har stor flisebelagt terrasse, der gør det sikkert for børnene, at lege og løbe frit rundt omkring huset.
Der bydes velkommen ved overdækket indgang til et velindrettet fritidshus med stort køkken, alrum og stue med loft til kip samt dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. En skøn ramme om et samlingssted for hele familien. Spisebordet har en praktisk placering i forlængelse af et veludstyret og nydeligt køkken, samtidig med at det er placeret foran det store vinduesparti med udsigt udover marker. God plads til hjørnesofa og liggestol, der danner rammen om et hyggeligt afslapningsareal. Varmen og hyggen sikres af brændeovn, varmepumpe og el-radiatorer.

Huset har to afdelinger med værelser, badeværelse og hems. I den ene ende af huset er der to gode værelser med to enkelte senge i hver, faste skabe og havedør. Imellem værelserne er et velplaceret badeværelse med brus, toilet og håndvask samt vaske- og tørrefaciliteter. Ligeledes er der adgang til en rummelig hems med vinduer der kan åbnes.

I den modsatte ende af opholdsrummet er endnu et værelse med to enkelte senge og et stort badeværelse. Badeværelset er indrettet med spabad, bruseniche, toilet og formstøbt vask i  terrazzobordplade med nydeligt skabsarrangement. I denne ende er der endnu en anvendelig hems.

Fra opholdsrummet og de to værelser er der udgang til en skøn og rummelig flisebelagt terrasse, hvor solen kan nydes fra morgen til aften, da terrassen er på både den øst-, vest og sydlige side af huset.
Udenfor det store indhegnede terrasseareal er der en flot græsplæne med god plads til legefaciliteter og aktiviteter for store og små.

Et super fint sommerhus med mange sovepladser og et godt udlejningspotentiale.
4Antal rum
2003Byggeår
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.624 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,610 / 6.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922