Hf. Solpl-Clausensv. 4, Øverød, 2840 Holte

28 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Unikt fritidshus i eksklusive omgivelser


2840 Holte

Kun 20 minutters kørsel fra Nørreport Station ligger dette absurd charmerende kolonihavehus i helt usædvanligt smukke og eksklusive omgivelser i et af landets mest eftertragtede postnumre, nemlig 2840 Holte.
Det velholdte, sortmalede hus med de hvide vinduer har den helt rigtige farvekombination, og lige så smukt og klassisk det er udefra, lige så hyggeligt er der indenfor, hvor køkkenet stadig står helt originalt med mange detaljer, som man sjældent ser andre steder.
Den ekstremt solrige have prydes af roser, syrener og gamle frugttræer, og det smukke æbletræ bidrager generøst til den hjemmelavede æblemarmelade, der kan nydes fra en af havens hele tre terrasser, mens ungerne leger i sandkassen, spiller bold på græsplænen eller gynger i gyngestativet. Hvis de da ikke lige kigger ned til fugleungerne i en af havens to reder, hvor der hver sommer flytter de sødeste, små fuglefamilier ind.
Husets beliggenhed er i det hele taget fantastisk: Det ligger midt i den fredede Søllerød Naturpark; omkranset af bondemændenes marker med græssende heste og ældgamle skove og masser af råvildt. Af og til pusler det i haven: ’Hør! Var det Bambi? Eller måske en haremis?’.
Den korte afstand til København betyder også, at man kan bruge huset på daglig basis og pendle ind til byen: Og er man ikke i bil, kan man tage S-toget fra Nørreport til Holte St. på bare 20 min. plus en kort bustur til Solplettens helt eget stoppested.
Indkøb klares hurtigt og lækkert i Holte Midtpunkt, hvor man også kan nyde en smoothie hos Joe and the Juice og tage friskbagt surdejsbrød fra Emmerys med hjem og nyde i formiddagssolen på terrassen. Og når sommeren bliver for varm, er der kun en kort cykeltur til det klare vand og det hvide sand på Vedbæk Strand.
Huset, der i øvrigt er den billigste bolig i 2840 Holte, har et nyere tag, der blev lagt af velrenommeret tømrerfirma, ligesom der allerede er betalt for at få lagt helårsvand ind i foreningen. Og I får det hele til en ejerudgift på kun 659 kr. om måneden. Hvad mere kan man ønske sig?

3Antal rum
1962Byggeår
420 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

659 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,973 / 5.692 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Kjeldsen
home Holte

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hekj@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44