Hf. Solpl-Clausensv. 4, Øverød, 2840 Holte

28 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Unikt kolonihavehus i eksklusive omgivelser


2840 Holte

Lad os skrue tiden tilbage til 1962. Dronning Margrethe er en ung prinsesse på bare 22 år, en busbillet koster 1,50 kr. og John F. Kennedy er præsident i USA. Og samme år bliver hr. og fru kriminaloverbetjent B. M. Seerup enige om at opføre deres ønskehus her i haveforeningen Solpletten; lige midt i den fredede Søllerød Naturpark. Og både inde og ude ser huset stadig ud som det gjorde, da det blev bygget for over 61 år siden. Her har tiden stået stille. Så hvis I vil have samtalekøkken fra Ikea, ovenlysvinduer og opvaskemaskine, så er der ingen grund til at læse videre.

Dette hus er fra dengang, hvor mutter havde sit eget lille værksted, hvor hun lavede mad mens fatter sad på den overdækkede terrasse med en kold Tuborg og nød solsortenes sang, mens han ventede på, at der blev serveret frikadeller i aftensolen. Fra dengang, hvor Dalar-heste og messing-lysestager prydede stuen, og hvor familiens aftenunderholdning bestod af et spil Matador i stearinlysenes skær. Her har tiden stået stille.

Samtidig ligger huset så tæt på København, at man kan bruge det på daglig basis og pendle ind til byen: Kun 19 minutter i bil fra Nørreport - eller tag S-toget fra Nørreport til Holte St. på bare 20 min. plus en kort bustur til Solplettens helt eget stoppested. Indkøb klares hurtigt og lækkert i Holte Midtpunkt. Og når sommeren bliver for varm, er der kun en kort cykeltur til det klare vand og hvide sand på Vedbæk Strand.

Beliggenheden er i det hele taget fantastisk: Huset ligger i den fredede Søllerød Naturpark; omkranset af bondemændenes marker og ældgamle skove med masser af råvildt. Af og til pusler det i haven: ’Hør! Var det Bambi? Eller måske en haremis?’.

Haven prydes af gamle frugttræer, og særligt det smukke æbletræ bidrager generøst til den hjemmelavede æblemarmelade, der kan nydes fra en af havens hele tre terrasser, mens ungerne leger i sandkassen, spiller bold på græsplænen eller gynger i gyngestativet. Hvis de da ikke lige kigger ned til fugleungerne i en af havens to reder, hvor der hver sommer flytter de sødeste, små fuglefamilier ind.
Velkommen til Solpletten. Her leves livet.

OBS: Bemærk den ekstremt lave boligafgift.

3Antal rum
1962Byggeår
420 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

659 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,544 / 6.158 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Lillesø Holck
home Holte

Salg

freho@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44