Havvejen 5, Hou, 9370 Hals

72 m2 fritidshus

Kontant 1.695.000 kr.

Yderst charmerende sommerhus beliggende på rolig vej med masser potentiale!


Men nyere stråtag fra 2019/20 og kun 200m. til lækker børnevenlig badestrand

Velkommen til dette charmerende sommerhus på Havvejen 5 i det smukke Hou. Dette skønne sommerhus er beliggende på en naturrig grund på hele 1.092 kvadratmeter, og det har alt, hvad du behøver for at nyde skønne sommerdage og hyggelige aftener ved kysten.
Sommerhuset, der blev opført i 70'erne, udstråler en ægte sommerhusstemning med sit karakteristiske stråtag. Det er blevet super godt vedligeholdt og har fået lagt nyt stråtag i 2019/20. Her kan du forvente en god komfort i skøn harmoni med den autentiske charme. her er super gode muligheder for at udnytte tagets højde og lave eksempelvis hems eller loft til kip, der vil give en helt fantastisk atmosfære i huset.
Med sine 72 kvadratmeter byder sommerhuset på god plads til hele familien og til hyggelige stunder med vennerne. Der er tre hyggelige værelser, der giver jer mulighed for at trække jer tilbage og slappe af i private omgivelser.
I den hyggelige stue har du en brændeovn, der skaber den helt rigtige stemning på kølige aftener og regnvejrsdage. Her kan I samles og nyde hinandens selskab, spille nogle spil eller se en god film.
Udenfor venter den skønne natur på jer. Den store grund giver rig mulighed for leg og afslapning i det fri. Og med kun en kort gåtur når du den fantastiske børnevenlige sandstrand, hvor du kan nyde vandet, solen og havets brusen, eller udforske det omkringliggende område med skov og naturstier.
Sommerhuset på Havvejen 5 er en oase af ro og fred, hvor I kan koble helt af fra hverdagens stress og jag. Det er det perfekte sted at skabe skønne minder med familie og venner og nyde den danske sommer på sin bedste vis.
Skal I på tur til en af de større byer, ligger Aalborg kun 35 minutter væk i bil. Så der er noget at lave for hele familien, om det er shopping eller lange gåture ved vandet .

Lyder dette charmerende sommerhus som noget for dig, så tag kontakt allerede i dag på 98 25 27 44 for at arrangere en fremvisning, så du kan se, hvorfor Havvejen 5 i Hou er det ideelle sted for dig og din familie at skabe uforglemmelige sommerferier.
4Antal rum
1976Byggeår
1094 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.190 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,119 / 8.023 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ole Randorf Jørgensen
home Hals

Ejendomsmægler, MDE

olerj@home.dk

98252744

98252744