Ny pris

Grønhøj 51, Egsmark Strand, 8400 Ebeltoft

148 m2 fritidshus

Kontant 2.445.000 kr.

Rummeligt fritidshus med pool og spa


Tæt på badestrand og centrum

Grønhøj 51 er et udpræget sted for velvære – det er et fritidshus med pool nær både stranden og Ebeltofts byliv. Her er rigelig plads til og mulighed for at samle familien, lade op og bruge en hel masse kvalitetstid sammen, og så er der også en god lejeindtægt i ejendommen.
Der er tale om et muret og solidt hus, som blev opført i 1999. Grunden er 1.200 kvadratmeter stor, hvilket giver rigelig plads til såvel leg og afslapning i havens forskellige miljøer. Der er græsplæne til gyngestativet, til tæpperne, til fodbolden og til vikingespillet, mens den solvarme terrasse lokker med en dejlig pause under en blå himmel. Terrassen følger faktisk rundt om hele huset, og den giver ligeledes adgang til tilbygningen, som rummer pool-loungen. Den består af en lækker pool, spa og et tilhørende toilet, og rummet byder desuden på et fremragende lysindfald samt akustiklofter til kip.
Resten af fritidshuset udfolder sig på fire super gode værelser, hvilket giver plads til selv den store familie, et stort badeværelse, som også har vaskefaciliteter, så der også er nok rent tøj til et længere ophold, samt et stort opholdsrum. Sidstnævnte består af køkken og stue i ét og giver adgang til både poolen og udelivet – og så er der brændeovn, hvis der skal skrues lidt op for såvel varmen som hyggen.
400 meter. Så kort er der til Kystvejen, der giver adgang til hele strækningen langs Ebeltoft Vig og  herunder Egsmark Strand. Her er badebro og børnevenlig badestrand, så her kan I både dyppe jer eller prøve at blive oppe over vandoverfladen med fx windsurfing ude på vandet.

Afslutningsvis kan I cykle til Ebeltoft på godt ti minutter, hvis I erhverver jer et par brugte sommerferiecykler til huset. På den måde får I både mulighed for den fredelige og for den summende tilværelse med adgangen til byliv med alt, hvad dertil hører af gode spisesteder, spændende specialbutikker og kultur i alle mulige afskygninger.

Udlejes gennem Ebeltoft Feriehusudlejning med lejeindtægt til ejer i 2023 på 189.281,50,-

Vi byder på en fremvisning af Grønhøj 51. Ses vi?
6Antal rum
1999Byggeår
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.249 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,513 / 11.450 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tue Elehrs
home Ebeltoft - Syddjurs

Ejendomsmægler MDE

tuel@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33