Grevinge Kanalvej 81, Gundestrup, 4571 Grevinge

37 m2 fritidshus

Kontant 295.000 kr.

Fritidshus til nedrivning på skøn grund i naturskønne omgivelser


Gundestrup, Grevinge

I første række til yndige Grevinge Kanal, der fører til kysten ved Gundestrup Marina og ind i landet langs pittoreske åbne marker og enge, byder Grevinge Kanalvej 81 nu på super muligheder for jer, der ønsker at skabe en oase til fritiden ud fra egne drømme.
Grevinge Lammefjord er et fredfyldt og veletableret sommerhusområde, midt i åben og smuk natur og med særligt højt til himlen. Her kan I ofte opleve områdets dyreliv besøge jeres have, mens de åbne vidder, der omkranser området skaber særligt smukke himler.
Her udbydes nu et velbeliggende fritidshus til nedrivning. Med andre ord, så får I her en super grund til at bygge et fritidshus, der fra A-Z er bygget omkring jeres helt unikke behov og ønsker.
Grunden er solrig og frodig, spækket med gammel beplantning og muligheder for at etablere terrasser og hyggekroge rundt om hele jeres nyopførte hus.
Grevinge Lammefjord ligger få minutters kørsel fra kysten, hvor der er badebro, skønt badevand og desuden særligt gode forhold for lystfiskeri. Grevinge ligger desuden omtrent 1,5 km. fra huset, hvor I finder både station, bageri og dagligvarebutik.
Vi glæder os til at vise jer grunden og de smukke omgivelser og tale med jer om hvordan jeres drømme for fremtiden på bedste vis kan blive mødt her.

2Antal rum
1976Ombygget
1168 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.010 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,797 / 1.411 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Lyngen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20