Sommerhuset man kun kan drømme om!

Gatten Møllevej 83, Gatten, 9640 Farsø

74 m2 fritidshus

Kontant 1.145.000 kr.

BUD ØNSKES!


Under to km til Himmerland Spa og Golf resort, som kan tilkommes via stisystem!

Man kan ikke sige det nok gange, men beliggenheden på dette sommerhus skal helt klart opleves!

For at man kan komme ind til perlen midt i skoven, skal man op ad en grusvej og landevej, for til sidste at ramme 'Fruens Vilje'! Du får her den ro man kun drømmer om, helt ude i skoven - og tilmed på en 1,4ha. stor grund - så mon ikke skovens dyr kigger forbi. 

Sommerhuset er 2-delt, hvor den ene del er fra år 1968 og den anden er fra år 2005 - begge dele fremstår i dag helt idyllisk. Den oprindelige del er med sommerhusets køkken, og har et hyggeligt spise- og sofaområde, hvor man til enhver tid kan sidde og nyde brændeovnen eller have kvalitetstid med familien. Til den oprindelige del har sommerhuset dets første værelse, hvor der er eget badeværelse. De første 38 m2 har stråtag, som er 9 år gammel og som I har set, har hele denne del en helt fantastisk sjæl!
Derudover fik nuværende sælger bygget et anneks, som er godkendt med 36 m2 boligkvadratmeter, som fremstår i samme charmerende stil. Denne del er bygget af bjælker og med tagpap. De 36 m2 rummer et stort soveværelse, som har loft til kip, samt tilhørende badeværelse. Dette er sommerhuset ’masterroom’.
Det de nuværende ejer er faldet for, er den ro man har ude i skoven, og hvor man kan side helt for sig selv. Den store grund giver mulighed for en gåtur i skoven, samt at de andre udendørs arealer, som terrasserne, haven og meget mere, vil blive godt benyttet. 
Sommerhuset ligger ikke lang fra Himmerland, som i disse tider er ved at gennemgå en større renovering. Himmerland har de seneste par år dannet rammer for ’Made In Denmark’, og har i dag meget mere end fantastiske golfbaner. De har spa, delikate restauranter, vandland, bowling, købmand og meget mere!
Så ønsker du at vide mere om denne skønhedsplet mit i Vesthimmerland, så ring allerede i dag på 98631020!

2Antal rum
2005Ombygget
14200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.608 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,848 / 5.369 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Asbjørn Poulsen
home Aars

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

peterap@home.dk

98621020

98621020