Flagbakkevej 21, 9990 Skagen

40 m2 fritidshus

Kontant 2.295.000 kr.

EN HELT SÆRLIG NATURGRUND I GL. SKAGEN PÅ I ALT 1,5 HEKTAR


Beliggende i det store engareal ved Flagbakkevej og Engklitvej

EJENDOMMEN
Sjældent udbudt ejendom i Gl. Skagen, beliggende direkte ud til det fredede engklitareal mellem Flagbakkevej og Engklitvej. Man er således midt i den skønne natur med masser af lys og luft. Grunden er på i alt 15.576m2 og med hyggelig indkørsel mellem træerne. Det nuværende hus er placeret på den forreste del af grunden og hvor størstedelen af grunden ligger bag huset, ud over engen - helt uforstyrret og samtidig åbent og lyst.

Ønsker man en mere åben grund kan man med fordel tynde ud i beplantningen og dermed få mulighed for at flot kig ud over engen.

INDRETNING
Entré/bryggers med vaskemaskine. Åbent køkken-alrum og stue med glaspartier mod vest, hvor det skønne eftermiddags- og aftenlys strømmer ind i stuen. Herfra ligeledes udgang til haven. Yderligere er der to værelser samt separat bad og toilet i udhusbygningen.

Huset bærer præg af, at det trænger til en renovering/opdatering, hvilket også afspejler sig i prisen. Mulighederne med huset er mange, så det er bare med at slippe fantasien løs.

OMRÅDET
Gl. Skagen og de omkringliggende naturarealer er nærmest indbegrebet af Skagen. Her har man de
åbne eng- og klitarealer, Stranden 2, Sømærket og ikke mindst solnedgangen ved Solnedgangspladsen. På den anden side af hovedvejen findes de ligeledes skønne naturarealer omkring Den Tilsandede Kirke og Flagbakken.

Man er således omgivet af natur og historie. Og tilmed har man mulighed for at bygge nyt, hvis man går med disse ønsker.
3Antal rum
1950Byggeår
15576 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.516 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,601 / 10.694 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666