Fjerbregnen 14, Kyndeløse, 4070 Kirke Hyllinge

100 m2 fritidshus

Kontant 1.095.000 kr.

Velkommen til Fjerbregnen 14 i dejlige Kyndeløse Sydmark


Fritidshus beliggende på en helt privat grund

I kort gåafstand til smukke Ejby Ådal, et idyllisk og kuperet naturområde, udbydes nu dette fritidshus. Her kan I nyde roen, fuglekvidder og den fantastiske grund, som ligger helt privat.

Sommerhuset strækker sig over imponerende 100 kvadratmeter og er beliggende på en stor grund, der strækker sig over hele 992 kvadratmeter. Dette giver den fremtidige ejer masser af plads til at udfolde sig og nyde den store have.

Da der ikke er sparet på kvadratmeterne på denne ejendom, så er der naturligvis en masse plads at boltre sig på. Du træder ind i husets entre, som grænser op til et rummeligt bryggers, hvor mulighederne er mange. I samme ende af huset, der møder du også husets første tre værelser, hvor der er plads til venner og familie.

Husets køkken er rummeligt og fremstår i fin stand. Her er der en lille spiseplads, hvorfra man kan hygge sig imens maden bliver lavet. I forlængelse af køkkennet træder du ind i husets stue. Der har du det mest fantastiske lys indfald fra de store sydvendte vinduespartier. Har stuen har du også direkte adgang ud til haven. Der har tidligere været en stor udestue, som i dag er revet ned. Dette gør det nu let at bygge en lækker terrasse, hvor du kan nyde din dejlige have.

Ydermere er der i bunden af stuen endnu et stort værelse som tidligere et blevet brugt til opbevaring, men hvor mulighederne er mange.

Sommerhuset er klar til hurtig overtagelse. Så hvis denne ejendom kunne have din interesse, så står vi klar til at fremvise boligen hurtigst muligt.


6Antal rum
1997Ombygget
992 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.431 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,564 / 5.203 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84