Fasanvej 2, Gundestrup, 4571 Grevinge

46 m2 fritidshus

Kontant 445.000 kr.

Charmerende fritidshus i kort afstand til vandet


Gundestrup, Grevinge

Velkommen til Fasanvej 2. Et hyggeligt og charmerende fritidshus, beliggende få hundrede meter fra vandet, på en dejlig grund med højt til himlen, en skøn fred og ro og muligheder for smukke oplevelser i det fri gennem hele året i nærområdet.
Fasanvej 2 byder her velkommen et hyggeligt og charmerende fritidshus i kort afstand til Gundestrup Marina.
Huset byder på mange stemningsskabende detaljer og er opført med skønne udemiljøer, der i sommerhalvåret supplerer pladsen indenfor. Her finder I et fint værelse og et stort og super hyggeligt alrum med et charmerende, ældre køkken og en stor, lys stue md rigelig plads til at blive indrettet i flere afdelinger. Her er desuden en god entré og et rummeligt vindfang samt et hyggeligt badeværelse med brus.
Huset trænger flere steder til opdateringer, men her kan I sagtens tage huset i brug og stille og roligt istandsætte efter egne ønsker og behov. Nogen holder af de interimistiske og simple løsninger i et fritidshus, mens andre gerne vil opdatere med de mest tidssvarende og moderne løsninger. Her er der mulighed for det hele.
Langs husets østvendte facade er der etableret en hyggelig terrasse. Her er desuden skabt et mindre overdækket område med plads til hyggekrog. Haven er nem og solrig og omkranset af gamle træer og buske. På grunden er opført både carport og praktisk redskabsskur.
Huset ligger i kort afstand til Gundestrup Marina og kyststrækningen, der danner de smukkeste rammer for gåture året rundt. I har desuden få minutters kørsel til motorvejen med under tyve minutter til både Holbæk mod syd og Sommerland Sjælland mod nord, ligesom nærområdet byder på fantastiske naturoplevelser.

3Antal rum
1960Byggeår
634 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

862 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,730 / 2.142 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Lyngen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20