Engesøvej 30, 6853 Vejers Strand

143 m2 fritidshus

Kontant 4.745.000 kr.

Nyt og lækkert luksushus i Vejers


Ingen udlejningsaftale

Dette helt nye luksushus er beliggende i det charmerende område Vejers og byder på en lang række imponerende funktioner og faciliteter. Huset er beliggende på en dejlig delvis lukket grund på en blind vej.
Huset er designet med minimal vedligeholdelse i tankerne og er bygget med kvalitet og elegance. De kulbrændte mursten fra Petersen Tegl giver en karakteristisk og holdbar facade, mens tegltag og saxespær i hele huset sikrer en solid og pålidelig konstruktion.
Detaljer som kobberstern og tagrender samt kobberbeklædning på terrassen tilføjer en unik og stilfuld dimension til ejendommen. Træ/alu. vinduer giver en æstetisk appel og tillader naturligt lys at strømme ind i rummene. Der er foretaget opgraderede hvidevarer og lamper, så dette fritidshus er klar til at imødekomme dine behov og ønsker.
Indendørs vil du finde et imponerende Berry Alloc Grand Avenue gulv i en stor del af huset og Hans Grohe indbygningsarmaturer i badeværelserne. Et af badeværelserne har endda en spa-funktion, der giver dig mulighed for at slappe af og forkæle dig selv.
Køkkenet, fra HTH, er udstyret med trælameller og Fenix laminatlåger, samt Silestone bordplade. En Quooker køkkenhane tilbyder bekvemmelighed i det daglige køkkenarbejde, naturligvis findes der også en vinkøler. I huset finder du ligeledes, entré, 4 værelser, 2 badeværelser, stue som er i åben forbindelse med det flotte køkken, - fra stuen er der adgang til den store, flotte terrasse. Fra den store terrasse vil du kunne fange de bedste solstråler, - dette kan med fordel
nydes med en god bog og et glas vin. 
Slap af foran den åbne Hydrid pejs eller nyd komforten af gulvvarme i hele huset, styret af en effektiv Vaillant luft/vand varmepumpe. Et Genvex anlæg er der også som sikrer frisk luft i alle rum.

Vejers ferieområde byder både på ro, afslapning og fantastiske naturoplevelser. Her oplever du ofte, at områdets krondyr kigger forbi, det er bare en oplevelse man aldrig bliver træt af. I kan også tage bilen og køre en tur ned til stranden. En del af Sydstranden ved Vejers er nemlig åben for biler. Det betyder, at I kan komme helt ned til strandkanten. Der er også masser af muligheder for at udforske den smukke natur og dyrelivet på cykel. Samtidig er der rig mulighed for at gå ture i den omkringliggende natur.
Dette er en enestående mulighed for at erhverve et moderne og luksuriøst fritidshus i Vejers. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller en fremvisning.
5Antal rum
2021Byggeår
2110 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.749 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,879 / 22.184 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622