Edderfuglevej 1, 9982 Ålbæk

100 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

CHARMERENDE BJÆLKEHUS VED STRANDEN


Mulighed for tilkøb af ekstra udmatrikuleret grund

Ind ad den snoede og lettere bugtede Edderfuglevej findes dette skønne bjælkehus, som en fin lille perle beliggende tæt på den smukke badestrand nord for Ålbæk. Med det klassiske bjælkehus-udtryk og charmerende detaljer er dette hus perfekt til dem, der søger en autentisk feriehus stemning ved kysten. 

Sommerhusområdet strækker sig som nævnt langs kysten, hvorfra man langs stranden nemt kan gå ind til Ålbæks hyggelige havn. Området støder direkte op til det smukke klitlandskab og gåturen ned til vandkanten er således kun 300 meter.

Huset er flot vedligeholdt og senest i 2022 er der etableret nyt sivdræn ligesom der for nogle år siden er installeret luft-luft varmepumpe med wifi styring samt brændeovn.

Indretning:
Entré med adgang til husets værelser samt badeværelse. Åbent køkken-alrum med god spiseplads og køkken i original stil. Fra alrummet er der ligeledes åben forbindelse til stue med brændeovn samt udgang til delvist overdækket terrasse mod vest, som går rundt huset mod syd.

Ålbæk er en driftig lille by med lokale butikker, restauranter og cafeer, som tilføjer ekstra charme til området. Indenfor kort afstand findes ligeledes Råbjerg Mile; Europas største vandreklit. Grenen; Hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Golfklubben Hvideklit; en golfbane i særklasse. Skagen Museum og Brøndums Hotel; Kunst og historie samlet ét sted.

Fra Ålbæk er der gode offentlige transport forbindelser til både Skagen og Frederikshavn, ligesom cykelturen til Skagen er helt særlig, henover Hulsig Hede.
Kontakt os for aftale om fremvisning.
5Antal rum
1974Byggeår
2477 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.827 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,715 / 8.424 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666