Brunkløvervej 4, Lærkelunden/Øer, 8400 Ebeltoft

119 m2 fritidshus

Kontant 2.795.000 kr.

Arkitekttegnet sommerhus med flot udsigt


Spændende arkitektur

Fritidshus med en super beliggenhed ved Øer og få hundrede meter til sandstrand.
Rummeligt og samtidigt meget unikt sommerhus der skal opleves i virkeligheden.

Huset indeholder rummeligt køkken i åben forbindelse med lys stue med hems, og en flot udsigt udover marker til vandet. I stuen er der varmepumpe der også fungerer som aircondition samt en brændeovn, og fra stuen er der udgang til fantastisk stor træterrasse, hvorfra den flotte brede udsigt virkelig kan nydes.

Her er pt. 2 gode værelser, der kan let kan opdeles til 3, et større badeværelse med disponibelt rum  ( der tidligere har været en sauna), samt indlagt fibernet.
 
Med denne fantastiske beliggenhed er I tæt på smukke Øer Strand, hvor det er muligt at dyrke mange former for vandsport, trille direkte ud i landskabet, benytte jer af en populær mountainbikebane, gå tur i skoven eller dase ved stranden.

Stemningsfulde Ebeltoft kan hurtigt nås enten på cykel eller i bil, så naturen let kan udskiftes med brostensbelagte gader, og i samme område findes Ebeltoft Havn, der bestemt bør opleves en varm sommerdag. I Ebeltoft er der tilligemed gode indkøbsmuligheder og gode restauranter.

Mange af områdets attraktioner kan man nå indenfor en halv time såsom Djurs Sommerland, Ree Park, Skandinavisk dyrepark og Kattegatcentret.
Har Brunkløvervej 4 fanget jeres opmærksomhed, står vi klar med en fremvisning.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 25 uger, med en forventet lejeindtægt til ejer på kr.135.840,-.
4Antal rum
2003Ombygget
1216 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.895 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,595 / 13.092 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33