Bomosevej 7, Hasmark Strand, 5450 Otterup

95 m2 fritidshus

Kontant 1.875.000 kr.

Flot og pænt moderniseret sommerhus beliggende i skønne Hasmark


Huset har lave energiomkostninger pga. Luft til vand varmeanlæg og solceller

Drømmer du om at eje dit eget sommerhus kun få skridt fra stranden? Så er Bomosevej 7 i det skønne Hasmark lige noget for dig! Dette charmerende sommerhus ligger kun omkring 150 meter fra vandkanten. 

Her er både luft til vand varmeanlæg og solceller, som sikrer lave udgifter til energiforbrug. Du kan med ro i sindet nyde sommer og vinter, da du ved, at din el- og varme vil forblive behageligt lav. Der er altså både tænkt på din økonomi samt på klimaet.
Sommerhuset byder på tre rummelige værelser, så der er plads til hele familien, der gerne vil tilbringe nogle afslappende dage ved kysten. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og dette ses tydeligt i det flotte og moderne køkken og badeværelse med bruseniche. Du vil  straks føle dig hjemme!  Der er fra den hyggelige spise- og opholdsstue udgang til en overdækket terrasse.
Der er hele anneksbygninger på grunden. Disse kan anvendes til overnatning af gæster eller blot som ekstra opbevaringsplads til havemøbler og andre genstande.
Med sin fantastiske beliggenhed kun få skridt fra stranden, de energibesparende faciliteter og den moderne og komfortable indretning, er Bomosevej 7 et sommerhus, der skiller sig ud. Grib chancen og skab dine egne skønne sommerminder i dette dejlige hus.

Hasmark Strand har en af Fyns allerbedste sandstrande og er ideel til alle typer vandsport. Oplev alt fra stand up paddel, havkajak, kitesurfing og diverse motorsport på havet - bedre forhold og placering skal man lede længe efter. Er du til naturoplevelser, ligger sommerhuset meget tæt på det skønne Enebærodde, hvor det året rundt både er muligt at gå, løbe og cykle - eller en fisketur, hvis man har interesse for det. Der er også mulighed for et besøg på Hofmansgave - en gammel herregård, som har åbnet op for parken, så den er offentligt tilgængelig.
Området i og omkring Hasmark tilbyder sine beboere/gæster en mangfoldighed af tilbud som shelters, bålpladser, grønne arealer, spændende legepladser, minigolf. I området findes også Hasmark Strand Camping, der har restaurant, pizzeria, en lille butik, hoppepuder, legeplads og meget mere. Herudover er der et 650 m² stort indendørs badeland og et 1.000 m² stort opvarmet udendørs vandland, som man kan slå sig løs i, hvis havet er for koldt. 
4Antal rum
1999Ombygget
494 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.733 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,128 / 8.766 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232