Blishønevej 3, Hjarbæk, 8831 Løgstrup

100 m2 fritidshus

Kontant 1.675.000 kr.

Rigtig sommerhushygge i Hjarbæk med flot kig til fjorden


Velholdt og beliggende i skøn natur ned til Hjarbæk Fjord

Her er sommerhusstemning og hygge for alle pengene; et virkelig velholdt og indbydende sommerhus med en skøn placering på det skrånende terræn i sommerhusområdet ved Svanevej i Hjarbæk. Over alt på grunden fornemmer man fjorden lige for neden af "bakken" og naturen ligger vidtstrakt foran en, når man kigger mod vandet og fjorden.

Sommerhuset kan i sin nuværende form dateres tilbage til 1995, hvor der blev opført det nuværende sommerhus, som findes på grunden. Udover sommerhuset findes også et anneks, som rummer et par ekstra sovepladser.

I sommerhuset finder man entre/bryggers, køkken i åben forbindelse med stuen, soveværelse og badeværelse. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket terrasse med det fineste kig til fjorden. På 1. sal der stor stue og stort værelse. Dette værelse kan nemt deles i to værelser, hvis der er behov for dette. Og igen; skøn udsigt til vandet fra altanen, som man træder ud på fra stuen.

Til sommerhuset hører garage med depotrum og en skøn naturgrund med både bevoksning, græsplæne og flere gode solterrasser.

Hjarbæk Fjord er udpeget som vildtreservat og er et fantastisk rigt område for naturmennesker med masser af flotte naturområder ved fjorden. Selve Hjarbæk by er en hyggelig lille havneby med kro, brugskunst, campingplads og golfbane. Havnen har en lystbådehavn med ca. 120 pladser og få hundrede meter fra havnen findes en lille badestrand.

I området er der en grundejerforening og grundejerforeningen råder over en lille bådebro med mulighed for at købe en bådplads. Dette efter nærmere aftale med grundejerforeningen.

En virkelig skøn fritidsbolig i endnu skønnere omgivelser med højt til himlen.
4Antal rum
1995Byggeår
2960 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.797 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,965 / 7.897 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99