Bjergbovej 36, 6857 Blåvand

78 m2 fritidshus

Kontant 2.895.000 kr.

Super fint hus med en god beliggenhed tæt på byen


God lejeindtægt på over kr 85.000,00

I naturskønne Blåvand finder du dette skønne og vedligeholdte hus. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår i en god stand. Huset er beliggende på en meget fin plænegrund for enden af lille blind vej, med god plads til sjov og leg for hele familien. Her er du kun en kort gåtur fra både det herlige byliv, det brusende Vesterhav og andre utallige oplevelser så som caféer, restauranter, specialbutikker, Blåvand Zoo og det smukke Tirpitz bunker museum. Hvis garderoben trænger til en lille opdatering, er der et væld af muligheder for shopping. Huset har fået nyt tag i 2016. Badeværelset er i 2021 renoveret med bl.a nyt loft, isolering i loft, spot i loft og nye skabe.
I huset finder du, 3 soveværelser, ét pænt badeværelse, åbent køkken med alle hverdagens bekvemmeligheder, køkkenet er i åben forbindelse med den fine stue hvorfra der er direkte adgang til den hyggelige delvis overdækkede terrasse. Fra terrassen er der adgang til anneks
Fra husets sydvestvendte terrasse vil du det meste af dagen kunne fange alle de bedste solstråler, om morgenen med en kop varm morgenkaffe, til middag med et glas lækker forfriskende lemonade og om eftermiddagen med en god bog og et glas vin. Når solen er på vej ned, er det oplagt at tænde op i grillen og skrue op for hyggen. De kolde aftener kan sagens nydes inde i stuen, hvor varmepumpen og brændeovnen sørger for en behagelig temperatur. Der er også rig mulighed for at nyde familiens samvær eventuelt med et hyggeligt brætspil.
Du vil altid kunne komme på nye eventyr i Blåvand området, ture i den skønne natur i fællesskab med områdets dyreliv, gåture langs det brusende Vesterhav hvor børnene kan lede efter sten, skaller og rav mens hundene tumler i sandet.
Huset er udlejet via Novasol og var i 2022 udlejet for kr. 85.635,- + forbrug
Synes du at sommerhuslivet i Blåvand lyder som noget for dig, så kom og opleve dette skønne sommerhus med os!

1973
Byggeår
6
Antal rum
1971 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.010 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,252 / 14.309 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622