Ausasvej 7, Østerballe, 5450 Otterup

98 m2 fritidshus

Kontant 1.595.000 kr.

Gennemført flot og velholdt fritidshus beliggende på lejet grund i Hasmark


Huset ligger ud til grønt område og kun 250 meter fra en af Fyns bedste badestrande

Velkommen til Ausasvej 7 i Hasmark, et flot og velindrettet sommerhus.

Selve boligen indeholder, entre, stort soveværelse med faste skabe, udgang til den sydvendte terrasse og godt lysindfald fra karnap, et ekstra godt værelse, virkelig flot flisebadeværelse med el-gulvvarme og bruseniche. 

Stor og hyggelig spise- og opholdsstue med loft til kip, pillebrændeovn og udgang til integreret overdækket terrasse. Funktionelt og pænt køkken, med trin ned til bryggers med vaskemaskine og udgang til carport. Der er desuden adgang til godt viktualierum og endnu et værelse, som har faste skabe med skydedørspartier.

Skønne udearealer med terrasser, så solen kan nydes fra morgen til aften, lukket have med orangeri, godt og anvendeligt anneks samt en flisebelagt indkørsel, stor carport hvor der er etableret en udebruser samt godt udhus.

Hasmark er et område der over de sidste par år, har været i en udviklingsfase, og er det til stadighed. Her er bl.a. anlagt Hasmark strandoase og den konstante udvikling af Hasmark Strand Camping gør det til et yderst populært område. Hasmark Strand Camping, har bl.a. restaurant, pizzeria, en lille butik med diverse, legeplads og meget mere. Herudover er der et 650 m² stort indendørs badeland og et 1.000 m² stort opvarmet udendørs vandland, som man kan slå sig løs i, hvis havet er for koldt. Hvis man mere er til ophold ude i den friske natur, ligger sommerhuset også tæt på det skønne Enebærodde, hvor det både er muligt at gå, løbe eller cykle rundt - eller måske en fisketur, hvis man har interesse for det? I Otterup, kun få km væk, finder du en masse dagligvareforretninger, specialforretninger og enkelte spisesteder.

Ser du også fantastiske muligheder i dette skønne sommerhus - så kontakt os for en fremvisning. 
3Antal rum
1987Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.577 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,513 / 7.492 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232